Marketlere özel ücretsiz e-ticaret yazılımı: Hemen.Market

T-Soft tarafından geliştirilen Hemen.Market yazılımı, marketlerin sanal mağazalarını açmasına yardımcı olmayı hedefliyor. Ücretsiz olarak sunulan yazılım, marketleri online dünyaya taşıyacak.
Marketlere özel ücretsiz e-ticaret yazılımı: Hemen.Market

İçinde yaşadığımız ve Covid-19 salgını etkisi altında olduğumuz bu dönemin en çok etki ettiği sektörlerden biri de e-ticaret oldu. Yaşanan salgının, vatandaşın zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak için gittiği marketlere de ciddi etki etti. Sosyal mesafesini korumak adına pek çok insan kalabalığın ve özellikle ödeme esnasında kasada temasın çokça gerçekleştiği marketlere gitmeyi istemiyor.

Böyle bir dönemde sanal marketlere ve market alışverişlerini hızlı teslim eden girişimlere ilginin arttığını söylememiz mümkün. 2003 yılında kurulan T-Soft da bu alandaki talebe karşılık vermek adına, daha çok marketi online ortama taşımayı ve marketlere özel bir e-ticaret yazılımı sunmayı hedeflemiş. Hemen.Market adı verilen servisle birlikte, hiçbir e-ticaret geçmişi olmayan ve online sipariş alma imkanı bulunmayan marketler artık online sipariş alabilir hale gelecek.

Hemen.Market projesi ile marketlerin çok kısa bir süre içerisinde sanal mağazalarını aktif hale getirebilmeleri hedefleniyor. Bu girişim, marketlerin teknolojiye başlangıç yatırımı yapma konusunda yardımcı oluyor. Üstelik ücretsiz olarak sağlanan sanal mağaza yatırımı için 2020 yılı sonuna kadar destek ve barındırma hizmetleri için de hiçbir ücret alınmayacağı gelen bilgiler arasında. Bu durum marketler için online sipariş almayı deneyebilecekleri için iyi bir dönem.

Hemen.Market'in market müşterilerine sağlayacağı bir diğer ayrıcalık ise, ürün girişi konusunda T-Soft'un sisteminin hazırlıklı olması. Marketler, ürün ismi, ürün fotoğrafı ve ürün özellikleri gibi detaylarla vakit kaybetmeden hali hazırda sistemde mevcut olan ürün kalemlerini kendi sistemlerine ekleyebilir durumda. Herhangi bir alan adı olmayan marketlere marketadı.hemen.market şeklinde bir ücretsiz barındırma da sağlayan proje farklı ödeme yöntemlerine de hizmet veriyor. Marketler kredi kartı ile ödeme almak istemeleri durumunda, iPara, iyzico veya PayTR gibi ödeme sistemleri ile anlaşarak ödeme alabilmekte.

T-Soft'un CEO'su Ömer Arıkan'dan aldığımız bilgilere göre, bu hizmetin bir diğer amacı da hali hazırda internetten sipariş alabilen marketlerin 5-6 gün sonrasına verdiği teslimat tarihleri. Artan talep ve büyük markaların bu alanda hizmet veriyor olması ancak talebe karşı yetersiz kalması söz konusu olabilir. Bu alan, görece daha küçük market işletmeleri hatta belki bakkallar için bile kendi içinde önemli bir fırsatı barındırıyor olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.