Yemeksepeti, restoranlara destek için yeni bir model üzerinde çalışıyor

Twitter üzerinden bir açıklama yapan Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın, restoranlar için müjdeli bir haber verdi.
Yemeksepeti, restoranlara destek için yeni bir model üzerinde çalışıyor

Yemeksepeti'nin dünyayı etkisi altına alan Corona virüsüne karşı hem çalışanlar hem de kullanıcıların sağlığını korumak için bir dizi önlemler aldığını geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. Dün gece ise Twitter üzerinden bir açıklama yapan Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın, kullanıcıların restoranlara destek olabileceği yeni bir model üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Attığı Tweet ile dün iş ortakları olan restoranlara 20 milyon TL ödeme gerçekleştirdiklerini duyuran Aydın, ödeme periyotlarını sıklaştıracaklarını da paylaştı. Asıl önemli olan kısım ise Tweet içinde yer alan "Yakında sizlerin de onlara bu dönemde destek olabileceğiniz bir modeli açıyoruz." ifadesi oldu.

Şu an için modelin nasıl çalışacağı veya detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı fakat Nevzat Aydın, Twitter üzerinden başka bir ipucu daha verdi. Nevzat Aydın'ın bir takipçisi konu ile ilgili bir bir tahminde bulundu. Nevzat Aydın'a mention atan takipçi askıda kahve uygulaması gibi bir uygulamanın Yemeksepeti için uygulanabileceğinden bahsetti.

Nevzat Aydın ise  bu Tweet'e cevaben "Tam olarak bunu yapıyoruz. Tebrik ederim. :)" cevabını verdi. Kısacası Yemeksepeti, Corona virüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde askıda yemek, kahve uygulamasının bir benzerini platformuna ekleyecek. Sistemin askıda kahve uygulaması ile tamamen aynı çalışmayacağını da ekleyelim. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.