Bulutklinik online doktor görüşmelerine başladı

Bulutklinik'in görüntülü görüşme platformu olan doktor.bulutklinik.com, 40’dan fazla doktor ile yayına alındı.
Bulutklinik online doktor görüşmelerine başladı

Dijital hastane platformu olan Bulutklinik'in 2 bin kliniğe ulaştığını geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Paylaşılan bilgilere göre Bulutklinik'in görüntülü görüşme platformu olan doktor.bulutklinik.com, 40’dan fazla doktor ile yayına alındı ve ilk online muayeneler gerçekleşti.

Corona virüs salgını nedeniyle evlerimizde kaldığımız bu günlerde sağlık ihtiyaçlarımızın oluşması bir problem olarak karşımıza çıkıyor. Tam da bu noktada devreye giren Bulutklinik, görüntülü görüşme platformu olan doktor.bulutklinik.com ile bu problemi çözmeyi hedefliyor.

Bulutklinik, şu an için 2 bin 300 klinik ve 3 bin doktor tarafından kullanılıyor. Platform bünyesinde bugüne kadar 500 bine yakın hastanın işlem gördüğünü de ekleyelim.

Her branştan alanında uzman hekimler ile online olarak görüşme imkanı sunan Bulutklinik, oldukça kolay bir şekilde kullanılabiliyor. Tüm branşlardan yüzlerce doktorun bulunduğu sistem üzerinden sadece birkaç dakika içinde randevu alınabilir ve sonrasında uzaktan görüşme başlatılabilir.

Sistemi kullanmak için öncelikle dilediğiniz branş için istediğiniz doktoru seçmeniz gerekiyor. Sonrasında ise doktorun sizi arayabilmesi için randevu alıyorsunuz. Bu süreçlerin ardından ise tek yapmanız gereken randevunun belirlendiği gün ve saatte online olarak doktorunuzla görüşmek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.