YC S20 hızlandırma programı Corona virüs salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek

Y Combinator'ın resmi blogu üzerinden paylaşılan bilgilere göre YC Summer 20 hızlandırma programı Corona virüs salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek.
YC S20 hızlandırma programı Corona virüs salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek

Y Combinator geçtiğimiz Mart ayında Corona virüs salgını nedeniyle demo day'ini online olarak gerçekleştirmişti. Dünyanın en önemli girişim hızlandırma programlarından biri olan Y Combinator, Corona virüs salgını nedeniyle içinde bulunduğumuz bu zor günlere adapte olmaya devam ediyor.

Bugün Y Combinator'ın resmi blogu üzerinden paylaşılan bilgilere göre YC Summer 20 hızlandırma programı Corona virüs salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek. Y Combinator tarafından yapılan açıklamaya göre girişimcilerin ve Y Combinator çalışanlarının sağlığı için böyle bir karar alındı.

Paylaşılan bilgilere göre yapılacak olan görüşmeler, sohbetler ve meetuplar video konferans yöntemi ile gerçekleştirilecek. Y Combinator'ın YC Winter 20 hızlandırma programının son ayının neredeyse tamamen online olarak gerçekleştirildiğini de ekleyelim.

YC Winter 20 hızlandırma programının son ayı sayesinde programın remote olarak nasıl yönetileceği konusunda deneyime sahip olduklarını paylaşan Y Combinator, YC Summer 20 hızlandırma programının iyi olacağı konusunda kendilerine güvendiklerini de paylaştı. Son olarak YC Summer 20 hızlandırma programının demo day'inin online olarak yapılabileceğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.