İl ve mahalle ölçeğinde online market pazarında neler aratıldığını canlı takip edin

Online teslimat uygulamaları için fiyat karşılaştırması girişimi Deliveri, online teslimat pazarında neler aratıldığını gerçek zamanlı olarak görmenizi sağlayan bir harita yayınladı.
İl ve mahalle ölçeğinde online market pazarında neler aratıldığını canlı takip edin

Hatırlarsanız, Ideasoft geçtiğimiz hafta Türkiye e-ticaret pazarında anlık satış takibi yapmanızı sağlayan bir harita yayınlamış ve herkesin ilgiyle takip ettiği bir alan açmıştı. İdeasoft'tan sonra Deliveri de sitesinde yayınladığı bir harita ile gerçek zamanlı arama verilerini kullanıcılara açtı.

Online teslimat uygulamaları için fiyat karşılaştırması girişimi Deliveri'nin yayınladığı haritada, uygulamadaki gerçek zamanlı arama verilerini görüntüleyebiliyorsunuz. Deliveri'nin aratılan ürünlerle birlikte arama sonuçlarını da yayınladığını belirtelim. Böylece Deliveri, harita üzerinde Hepsiexpress, İstegelsin ve Migros gibi online teslimat uygulamalarındaki fiyatları görmenizi de sağlıyor. 

Bu noktada Ideasoft'un açıkladığı satış verilerini, şehir ölçeğinde paylaştığını hatırlatalım. Ideasoft haritasında, verilen siparişlerin sadece hangi şehirden verildiğini görebiliyordunuz. Deliveri.app ise aramaların il ve mahalle verilerini de paylaşıyor. Böylece "Gerçek Zamanlı" olarak Türkiye'de online market pazarında nelerin arandığı harita üzerinde kolayca takip edebiliyorsunuz. 

Salgınla birlikte e-ticaret ve online teslimat pazarı büyümeye devam ederken, verilerin çeşitliliği de artış gösteriyor. Salgın döneminde genişleyen pazarların ilerleyen dönemde yeni girişimlere ev sahipliği yapacağını söylemek mümkün. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.