Instagram Canlı yayın rehberi: Your Live Guide

Canlı yayınları için rehber niteliğinde olan web sitesi,kullanıcıların ilgi çekici Canlı yayınları bulmasını sağlıyor.
Instagram Canlı yayın rehberi: Your Live Guide

Salgınla birlikte Instagram Canlı Yayınları artış göstermeye devam ederken, yeni girişimler de fırsatı yakalamaya çalışıyor. Nisan ayının ilk haftasında yüzde 70 artış gösterirken, Influencer pazarlama ajansı Digital Brand Architects, web tasarım girişimi chloédigital ile iş birliği yaparak Your Live Guide'ı yayına aldı. 

Tıpkı bir TV rehberi gibi Instagram Canlı yayınları için rehber niteliğinde olan web sitesi, içerik üreticilerinin Instagram Canlı yayınlarını öne çıkarıyor. Aynı şekilde kullanıcıların ilgi çekici Canlı yayınları bulmasını sağlayan site, yayınları takip etmek için takvime ekleme özelliğine de sahip.

 

Your Live Guide sayesinde yaklaşan canlı yayınları takip edebiliyor ve ilgi alanlarınıza göre canlı yayınları #yoga #beslenme #yemek gibi hashtagleri aratarak kolayca bulabiliyorsunuz.

Salgınla birlikte değişen içerik tüketimi alışkanlıkları, salgın sonrasında da yerini koruyabilir. Bu anlamda içerik üreticileri daha fazla canlı yayın yaparken görebiliriz. Dahası markalarda geliştirdikleri bu canlı yayın içeriklerini sürdürerek içerik üreticileri için yeni bir gelir kapısı aralayabilir.

Canlı yayınların salgın sonrasında da devam edecek olması Your Live Guide'ın da ilerleyen dönemde gelir modelleri geliştirmesine imkan tanıyacak. Şu anda siteye sürekli canlı yayın içerikleri eklendiğini belirtelim.

Küçük çaptaki seminerlerden büyük festivallere kadar pek çok etkinliğin önümüzdeki 1 yıl içinde ertelenebileceğini düşündüğümüzde Canlı yayınların çok daha fazla ilgi göreceğini söyleyebiliriz. Bu kapsamda Your Live Guide kurucuları, uzun vadede platformu bir uygulama olarak konumlandırabilir.

Şu anda Your Live Guide'da ağılırlıklı olarak kadın kullanıcıların tercih edebileceği, saç bakım, yoga, doğum sonrası depresyon ve wellness yayınları mevcut. Öte yandan işletmeler için finasal soru - cevap içerikleri, satış eğitimleri ve girişimci sohbetleri de yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.