Wix'ten şeffaf arka plana sahip interaktif videolar: Saydam Videolar

Kodlama bilmeden web sitesi yapma imkanı sunan Wix.com, şeffaf arka plana sahip interaktif videolardan oluşan "Saydam Videolar" adlı özelliğini yayına aldı.
Wix'ten şeffaf arka plana sahip interaktif videolar: Saydam Videolar

Kodlama bilmeden web sitesi yapma imkanı sunan Wix.com, şeffaf arka plana sahip interaktif videolardan oluşan "Saydam Videolar" adlı özelliğini yayına aldı. Lansmanı kısa bir süre önce yapılan Saydam Videolar özelliği ile kullanıcılar, Wix’in sunduğu özel koleksiyondan seçim yapabiliyor, alfa kanalı içeren stok videoları yükleyebiliyor veya kendi tasarladıkları saydam videoları ekleyebiliyorlar.

90’dan fazla ülkede 170 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Wix, saydam videolar her türlü tarayıcı veya cihazda oynatılabilen görsel içeriklerin oluşturulmasına yardımcı oluyor. Wix, hayvanlardan uzay gemilerine, kurgusal karakterlerden renkli desenlere geniş bir koleksiyon sunuyor.

Özel renklendirme ve boyutlandırma seçenekleri

Editör’de Wix tasarımcıları tarafından oluşturulmuş veya sanatçılarla iş birliği içerisinde tasarlanmış yüzlerce ücretsiz saydam video bulunuyor. Wix, videoları çevirip döndürme özelliğini de kullanıcılara sunuyor, böylelikle videolar kişiselleştirilebiliyor. Wix’e özel olan bu özellik ile kullanıcılar yükledikleri videoları çevirip döndürerek sitelerinde diledikleri yere yerleştirebiliyorlar. Kullanıcılar, saydam videoları özel renklendirme ve boyutlandırma seçenekleriyle özelleştirebiliyorlar. Bu da her tasarımın aslında özgün bir tasarım olmasını sağlıyor.

Videolar ses eklemek de mümkün

Videoların nasıl oynayacağını da kullanıcı kendisi belirliyor. Saydam videolar, otomatik olarak oynayabileceği gibi kullanıcı fareyle üzerine geldiğinde veya videoya tıkladığında da oynayabiliyor. Ayrıca videolara ses eklemek de mümkün oluyor.

Saydam Videolar'da yer alan videoların, dünyanın her yerinden sanatçı ve tasarımcılarla iş birliği kurularak oluşturulduğunu bir kere daha hatırlatalım. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.