Tüm çalışmaları bir arada tutan Chrome eklentisi: Eesel

Eesel'ı kullanmak için Chrome eklentisini tarayıcınıza indirmeniz yeterli oluyor. Herhangi bir aktivasyon istenmiyor veya üyelik oluşturmanız beklenmiyor.
Tüm çalışmaları bir arada tutan Chrome eklentisi: Eesel

Gelişen teknoloji, eskiden analog olarak yaptığımız birçok işi dijitale evirdi. Artık sayfalarca yazı yazmıyor, belgeler oluşturmak için fiziksel herhangi bir ürün kullanmıyoruz. İşlerin günümüzdeki gibi hallediliyor olması genel dağınıklığı ortadan kaldırmış olsa bile her belgeyi bilgisayarda dahi bir arada tutmak kimi zaman zorlu bir süreç haline gelebiliyor. Eesel adlı oldukça yeni bir Chrome eklentisi, tüm çalışmaları otomatik olarak bir araya getirerek bu süreci kolaylaştırmayı hedefliyor.

Üyelik gerektirmiyor

Eesel'ı kullanmak için Chrome eklentisini tarayıcınıza indirmeniz yeterli oluyor. Herhangi bir aktivasyon istenmiyor veya üyelik oluşturmanız beklenmiyor. Ayrıca izin vermeniz gereken gizlilik kontrolleri de bulunmuyor. Eklentiyi indirdiğiniz cihazınız Mac ise Cmd+E, Windows ise Ctrl+Shift+E tuşlarına basarak paneli açmanız yeterli oluyor. Akabinde Google Chrome arama geçmişinizde bugüne kadar oluşturduğunuz tüm belgeleri, paneldeki arama kısmını kullanarak arayabiliyor ve Eesel'a ekleyebiliyorsunuz. 

Farklı araçlar ile entegrasyon

Platform, Google Dokümanlar'daki proje özetlerinden Notion'daki planlamalara, Github'daki sorunlardan Figma'daki tasarımlara, LinkedIn'deki paylaşımlardan Google Drive'daki klasörlere kadar tüm belgeleri ve içerikleri bir araya getiriyor. İlerleyen dönemde dönüp bakmak istediğiniz tüm belgelere Eesel üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.

Platform, sade tasarımı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Ayrıca kişiye zamandan kazandırıyor olması büyük bir artı. Eesel'ın tek kötü yanının sadece İngilizce olarak kullanılabiliyor olması olduğunu söyleyebiliriz. Ancak o da büyük bir problem yaratmıyor ve başlangıç seviyesindeki İngilizce bile eklentiyi rahatça kullanmanızı sağlıyor.

Eesel'a buradan göz atabilir, eklentiyi buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.