Arda Kutsal, Workup Girişimcilik Programı’nın YouTube kanalına konuk oluyor

Arda Kutsal ve Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Bölümü Birimi Müdürü Emre Ölçer, #yeninormal üzerine konuşacaklar.
Arda Kutsal, Workup Girişimcilik Programı’nın YouTube kanalına konuk oluyor

Türkiye İş Bankası'nın girişimcilik programı Workup, yaşanan corona virüs salgını nedeni ile yaklaşık bir aydır online olarak faaliyet gösteriyor. Bu süreçte toplantı, KPI takibi, etkinlik, mentorluk gibi program içeriğini dijital ortamlar üzerinden yürüten Workup ekibi, işleri sadece uzaktan yürütmek yerine girişimlere ve girişimcilere fayda sağlayacak adımlar da atıyor. Workup'ın bu kapsamda girişimcilik ekosisteminin önemli isimleriyle canlı yayınlar gerçekleştirmeye başladığını söyleyebiliriz.

Bir süredir Workup İlham Etkinliği kapsamında da canlı yayınlar gerçekleştiren Workup ekibi, şimdiyse yeni bir konsepte başlıyor ve bu konseptin ilk konuğu Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal olacak. Arda Kutsal ve Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Bölümü Birimi Müdürü Emre Ölçer, #yeninormal üzerine konuşacaklar.

Dünyada salgın sonrası öne çıkan trendler, yakın gelecekte yıldızı parlayacak ya da ortadan kalkacak iş modelleri, girişimcileri bekleyen tehdit ve fırsatlar gibi birçok önemli konununun konuşulacağı canlı yayın 22 Nisan Çarşamba saat 14:00’te gerçekleşecek.

Arda Kutsal'ın konuk olacağı ve girişimcilere ilham olacak canlı yayını 22 Nisan günü, saat 14:00'te Workup İş Bankası'nın YouTube kanalından izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.