Kod bilgisi gerektirmeden mobil oyun geliştirmenizi sağlayan araç: Buildbox FBX

Buildbox FBX isimli araç kod bilgisi gerektirmeden mobil oyunlar geliştirmenize olanak sağlıyor. 
Kod bilgisi gerektirmeden mobil oyun geliştirmenizi sağlayan araç: Buildbox FBX

Her geçen gün popülerliğini artıran mobil oyun pazarı, oyun ekosisteminin en güçlü kısımlarından biri olmayı başardı. Neredeyse her gün karşımıza onlarca yeni mobil oyun çıkıyor. Buildbox FBX isimli araç ise kod bilgisi gerektirmeden mobil oyunlar geliştirmenize olanak sağlıyor. 

Sürükle bırak yöntemi ile hayalinizdeki mobil oyunu geliştirmenize odaklanan bir yazılım sunan Buildbox girişimi, Buildbox FBX yazılımı ile kullanıcılarının 2 ve 3 boyutlu mobil oyunlar geliştirebilmesini sağlıyor. 2014 yılında Trey Smith tarafından San Francisco'da kurulan Buildbox, yazılımı ile oldukça hızlı bir geliştirme süreci vadediyor. 

Buildbox FBX yazılımı sayesinde sıfırdan bir oyun yaratabilir veya sunulan şablonlar üzerinden kendi oyununuzu geliştirebilirsiniz. Şablonların haricinde oyunlar içinde kullanılabilecek çeşitli animasyonların sunulduğunu da ekleyelim.

Ücretsiz bir şekilde kullanılabilen Buildbox kullanıcılarına toplamda 3 farklı paket seçeneği sunduğunu belirtelim.  Ücretsiz versiyonun yanı sıra Pro ve Plus paketleri sunuluyor. Buildbox'ın Plus paketinin fiyatı aylık 9,99, Pro paketinin fiyatı ise aylık 59,99 dolar.

Oldukça popüler olan Nite Fighter, Color Switch, Cessabit, Dere Evil .Exe, Cyber Drive, Bloom ve Night Rider gibi oyunların Buildbox ile geliştirildiğini de hatırlatalım. Dilerseniz Buildbox FBX yazılımını buradan ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.