Covid-19'la değişen sosyal medya içerikleri: Audi'den 4 saatlik otomobil yolculuğu

Markanın, yavaş TV yolculuğu olarak tanımladığı bu proje, izleyicileri Güney Doğu Avustralya Bölgesinde bir gezintiye çıkarıyor.
Covid-19'la değişen sosyal medya içerikleri: Audi'den 4 saatlik otomobil yolculuğu

Otomobil markası Audi, bir süredir evde karantina sürecinde olan insanlara yardımcı olmak için dört saatlik dinlendirici nitelikte bir video yayınladı. Markanın, yavaş TV yolculuğu olarak tanımladığı bu proje, izleyicilere sanal olarak bir araba yolculuğu deneyimi yaşatıyor. Videoyu izlerken, arka planda duyulan kuş ve doğa sesleri eşliğinde, Güney Doğu Avustralya Bölgesinde bir gezintiye çıkıyorsunuz.  

Audi Avustralya Müşteri ve Pazarlama Yöneticisi Nikki Warburton, bu zor zamanlarda Avustralya'nın ikonik uzun yolculuklarını, inovatif bir şekilde insanların evine taşımak istediklerini belirtti. 

Audi ve We Are Social Avustralya tarafından hazırlanan filmde, yoluculuk Audi A6 Sedan ile yapılıyor. Kimi zaman aracın içinden, zaman zaman da aracın dışından takip ettiğiniz yolculuğun yönetmenliğini ise Finch'ten Luke Bouchier üstlendi. 

İzleyicilerin kendilerini araçta hissedebilmesi için filmde birden fazla kamera açısı kullanılıyor. Filmin arka plan müzikleri için besteci John Hassell ile çalışıldığını ekleyelim. Hassell, müzikleri karantina altında olduğu Marsilya'daki stüdyosunda kaydetti. 

Dört duvar arasında olmaktan yorulduğunuzda Audi'nin YouTube kanalını ziyaret ederek, Avustralya'da 4 saatlik bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu video deneyiminde tek düzelikten sıkılırsanız, araç içinde yer değiştirerek yolculuğu ön camdan ya da arka koltuktan izlemeniz de mümkün.

Küresel olarak karantina altında olduğumuz bu olağanüstü dönemde, Auidi'nin hazırladığı bu içerik, hedef kitlesini kalbinden yakalıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.