Hakan Gonca ininal'ın yeni CEO'su oldu

Şimdiye kadar ininal'ın Chief Operating Officer (COO) görevini yürüten Hakan Gonca, şirketin CEO'su oldu.
Hakan Gonca ininal'ın yeni CEO'su oldu

Yeni nesil ödeme platformu ininal, üst yönetim kadrosunda yeni bir atama gerçekleştiğini duyurdu. Şirket, Chief Executive Officer (CEO) görevine sektörün deneyimli ismi Hakan Gonca'nın getirildiğini açıkladı.

Hakan Gonca'nın bu yeni görevden önce şirkette Chief Operating Officer (COO) görevini yürüttüğünü hatırlatalım. ininal’ın yeni CEO’su Gonca, ininal’ın yüksek hedefleri ve vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.

Lisans eğitimini Northwestern Üniversitesi Elektrik Mühendisliği alanında tamamlayan Gonca, Oxford Üniversitesi Said Business School’da İşletme dalında yüksek lisans (MBA) yaptı. Gonca, kariyerine Chicago’da Accenture’da danışmanlık yaparak başladı.

Sonrasında ise Türkiye’de Milestone Capital Partners’da girişim yatırımları bölümünde yöneticilik yapan Gonca, 2016’da Multinet Up bünyesine Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Müdürü olarak geçti.  Gonca'nın Multinet Up'ın yeni yatırımları, kurumsal girişimleri ve stratejik projelerinden sorumlu olduğunu belirtelim. 

2018’den bu yana Operasyon ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı olarak ininal’ın stratejik projelerinden ve kart/müşteri operasyonlarından sorumlu olarak çalışan Gonca, Multinet ve Gürsoy Grup’un kurduğu Yes Club girişiminin Genel Müdürlüğü görevini de yürüterek, yeni ürünün pazara çıkması üzerine çalıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.