Yeni iPhone SE modeli Apple Store'da göründü

Apple Store'da Belkin markasının bir ekran koruyucusu satılıyor. Söz konusu ekran koruyucusunun başlığında ise iPhone SE, iPhone 8 ve 7 modellerine uyumlu olduğu da belirtilmiş. 
Yeni iPhone SE modeli Apple Store'da göründü

Apple'ın 2020 yılının bahar aylarında yeni "iPhone SE" modelini tanıtabileceğini sizlere ilk olarak 2019 yılının Eylül ayında aktarmıştık. Aradan geçen sürede pek çok farklı kaynaktan yeni bir "iPhone SE" modelinin tanıtılabileceği ile ilgili sızıntı da karşımıza çıktı.

Bugün paylaşılan bilgilere göre ise Apple'ın online mağazası olan Apple Store'da yeni ipucu karşımıza çıktı. Apple Store'da Belkin markasının Belkin InvisiGlass Ultra adında bir ekran koruyucusu satılmaya başlandı. Söz konusu ekran koruyucusunun başlığında ise iPhone SE, iPhone 8 ve 7 modellerine uyumlu olduğu da belirtilmiş. 

Kısacası satılmaya başlanan yeni ekran koruyucusu kısa zaman sonra karşımıza çıkması beklenen 4,7 inç büyüklüğündeki yeni iPhone SE modeline ait olabilir. Bugün ortaya çıkan bir diğer sızıntı ise tanıtılması beklenen yeni iPhone SE modelinin özellikleri ile ilgili oldu.

9to5Mac tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni iPhone SE modelinin beyaz, siyah ve kırmızı olmak üzere 3 renk seçeneği sunması bekleniyor. 64, 128 ve 256 GB dahili depolama seçeneklerine de sahip olacak olan yeni iPhone SE, gücünü ise Apple tarafından üretilen A13 işlemcisinden alacak.

Yeni iPhone modelinin ne zaman tanıtılacağı veya fiyatı ile ilgili herhangi bir bilginin bulunmadığını da ekleyelim. Normal şartlarda yeni iPhone SE modelinin şu an içinde bulunduğumuz bahar aylarında tanıtılması bekleniyordu. Fakat tüm dünyayı etkileyen Corona virüs salgını Apple'ın üretim hattını da etkiledi. Bu nedenle yeni iPhone SE modelinin tanıtılması da ertelenmiş olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.