Makine öğrenimi destekli DeepComposer, satışa sunuldu

Amazon tarafından paylaşılan haberlere göre ise geliştiriciler için tasarlanan yapay zeka destekli DeepComposer, satışa çıktı.
Makine öğrenimi destekli DeepComposer, satışa sunuldu

Amazon'un makine öğrenimi ve yapay zeka destekli klavyesi olan DeepComposer, ilk olarak geçtiğimiz yılın Aralık ayında karşımıza çıkmıştı. Bugün Amazon tarafından paylaşılan haberlere göre ise geliştiriciler için tasarlanan DeepComposer, satışa çıktı.

DeepComposer'ın tamamen fiziksel bir klavye olmadığını da ekleyelim. MIDI klavye ile birlikte gelen DeepComposer, sadece yazılım olarak da kullanılabiliyor. 

Kısacası temelde yapay zeka ve makine öğrenimi destekli bir klavye yazılımı olan DeepComposer, herhangi bir fiziksel klavyeye ihtiyaç olmadan da çalışabiliyor. Fakat eğer DeepComposer'ı fiziksel bir klavye ile kullanmak istiyorsanız bunun mümkün olduğunu ve DeepComposer'ın MIDI klavyesi ile entegre bir şekilde de çalışabildiğini de ekleyelim.

Kullanıcılar fiziksel klavye veya ekran yer alan klavyeyi kullanarak kısa bir melodi çaldıklarında otomatik olarak devreye giren DeepComposer, otomatik olarak müzik tarzı seçiminize dayalı bir arkaplan kaydına üretmeye başlıyor. DeepComposer'ın temelde öğrenme amaçlı bir yazılım olduğunu da ekleyelim.

Kısacası DeepComposer ile yeni bir klasik üretmeniz pek mümkün değil. Daha önce karşımıza çıkan diğer öğrenme odaklı AWS servisleri olan DeepLens ve DeepRacer ile aynı aileden olan DeepComposer'ın fiyatı ise 99 dolar. Dilerseniz DeepComposer'ı buradan satın alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.