Webrazzi Evde serisi Serdar Kuzuloğlu ile başlıyor

YouTube üzerinden canlı yayınlanacak olan "Webrazzi Evde" adındaki yeni serimizde Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal, alanında uzman konuklarını ağırlayacak.
Webrazzi Evde serisi Serdar Kuzuloğlu ile başlıyor

Corona virüs (Covid-19) salgınına karşı şirket olarak aldığımız önlemleri 13 Mart tarihinde sizlere aktarmıştık. O tarihten bu yana Webrazzi ekibi olarak evden çalışmaya, gündem ve girişim ekosistemi ile ilgili haberleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

Corona virüs salgını nedeniyle yaşadığımız bu zor günlerde Webrazzi olarak yeni bir seriye başlıyoruz. YouTube üzerinden canlı yayınlanacak olan "Webrazzi Evde" adındaki yeni serimizde Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal, alanında uzman konuklarını ağırlayacak.

Webrazzi Evde serisinde gündem ve girişimcilik ekosistemi ile ilgili konuların konuşulacağını da ekleyelim. Webrazzi Evde serisinin ilk bölümünün konuğu ise ülkemizdeki teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan İnternet Ekipler Amiri Serdar Kuzuloğlu olacak.

Canlı yayını kaçırmamak için Webrazzi'nin YouTube kanalına abone olmamış olanlar buradan abone olabilirler.

Webrazzi Evde serisinin ilk bölümü bugün saat 16.00'da YouTube üzerinden canlı yayınlanacak. Webrazzi Evde serisi ile ilgili bilgileri ve serimizde yer alacak olan konukları ilerleyen günlerde açıklayacağımızı da ekleyelim. Saat 16.00'da görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.