Peoplise'in tüm ürünleri sağlık firmalarına 3 ay boyunca ücretsiz sunulacak

Peoplise, Corona virüs salgınından olumsuz etkilenen tüm firmalara 1 ay ücretsiz hizmet vereceğini ve sonrası için yüzde 20 indirim uygulanacağını duyurdu.
Peoplise'in tüm ürünleri sağlık firmalarına 3 ay boyunca ücretsiz sunulacak

İşe alım süreçlerini dijitalleştiren Peoplise'dan sizlere daha önce bahsetmiştik. 2016 yılında Revo Capital, 2017 yılında ise 500 İstanbul'dan yatırım alan Peoplise, yeni bir haber ile karşımıza çıktı. Corona virüs salgını nedeniyle pek çok firma evden çalışmaya başladı.

Bu nedenle firmaların işe alım süreçleri de online olarak yürütülüyor. Bu zor günlerde başta sağlık sektörü firmaları olmak üzere bütün firmaların yanında yer almayı hedefleyen Peoplise, bu süreçlerden olumsuz etkilenen tüm firmalara 1 ay ücretsiz hizmet vereceğini ve sonrası için yüzde 20 indirim uygulanacağını duyurdu. Sağlık sektöründeki firmalar için ise Peoplise'in bütün ürünleri 3 ay boyunca ücretsiz olacak.

2014 yılında ODTÜ'de kurulan Peoplise, şu an İnsan Kaynakları sektöründe 10'dan fazla ülkede 80'den fazla firmaya aktif olarak hizmet de veriyor. Şu an için 18 kişilik bir ekip ile yönetilen Peoplise'in ODTÜ ve Birleşik Krallık'ta ofislere sahip olduğunu da paylaşalım.

Adayların gözünde markaları ayrıştıran mobil, hızlı ve eğlenceli bir deneyim sunarken, işe alım ve işe başlama süreçlerini de dijital araçlarla iyileştiren Peoplise, özellikle sosyal medyadan farklı adaylara hızlı ve verimli ulaşmak, 150'den fazla hazır test, video sorular ve online mülakatlarla akıllı eleme yapabilmek ve dijital onboarding süreci ile işe başlatma işlemlerini otomasyonla yönetmek gibi konularda hizmetler sunuyor.

Chatbot uygulamalarında ise 3 farklı hizmet sunan Peoplise, yeni geliştirilen Casebot isimli ürünü ile adayların online olarak bir chatbot ile sohbet etmesine olanak sağlıyor. Bu sayede sistem otomatik olarak firmanın belirtmiş olduğu yetkinliklere göre kişiselleştirilmiş bir rapor üretebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.