Kiğılı, internetten market ürünleri satışına başladı

Kiğılı'nın web sitesine göz attığımızda karşımıza "Market & Ev" kategorisi çıkıyor. Bu kategorinin altında çerez, bakliyat, makarna, sıvı yağ ve baharat gibi temel yiyecek ürünlerinin yer aldığını görebiliyoruz.
Kiğılı, internetten market ürünleri satışına başladı

Corona virüs salgını, özellikle online market alışverişine olan talebi artırdı. Bu kapsamda Migros Sanal Market, Banabi, istegelsin, Getir gibi uygulamaların kullanım oranları da artış gösterdi. Ancak şimdi daha ilginç bir gelişme ile karşınızdayız, zira hazır giyim markası Kiğılı da internet üzerinden market ürünleri satışına başladı. 

Kiğılı'nın web sitesine göz attığımızda karşımıza "Market & Ev" kategorisi çıkıyor. Bu kategorinin altında çerez, bakliyat, makarna, sıvı yağ ve baharat gibi temel yiyecek ürünlerinin yer aldığını görebiliyoruz. Bunun yanı sıra ıslak mendil, bebek bezleri, kağıt ürünleri ve temizlik ürünleri gibi hijyen ürünleri de Kiğılı'nın web sitesinde mevcut. 

Kiğılı, konuyla ilgili olarak web sitesinde yaptığı açıklamada, salgın sırasında Kiğılı.com'u farklı üreticilere açtıklarını, bu süreçte kişilerin market alışverişi konusunda sıkıntı çekmemelerini istediklerini belirtiyor. Siparişlerin hazırlandığı alanların sürekli dezenfekte edildiğini açıklayan Kiğılı, ekiplerinin maske ve eldiven ile çalıştıklarının altını çiziyor. 

Kiğılı.com'da market kategorisinden yapılan 75 TL ve üzeri alışverişlerin ücretsiz kargo ile gönderildiğini de belirtelim. 

Kiğılı'nın da pandemi süresince fiziksel mağazalarını kapattığını ve online olarak hizmet vermeye devam ettiğini hatırlatalım. Şirket, market alışverişinin yanı sıra sağlık çalışanlarının temel giyim ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri de hastanelere ulaştırıyor.

Kiğılı'nın market alışverişi kategorisine buradan göz atabilirisiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.