Momento, corona virüs salgını nedeniyle "dijital erzak" uygulamasını başlattı

Dijital erzak uygulaması, şirketlerin çalışanlarına yapacağı erzak yardımını online'a taşıyor ve bunu yaparken fiziksel süreçleri ortadan kaldırıyor.
Momento, corona virüs salgını nedeniyle

Corona virüs salgını nedeniyle bir süredir tüm dünya evlere kapanmış durumda. Hemen hemen her şirketin çalışanları bu süre zarfında evden çalışmaya devam ediyor. Zeynep Dağlı Kastro tarafından kurulan Momento da corona virüs salgını nedeniyle evlerden çalıştığımız süreci göz önünde bulundurarak, Ramazan ayında çalışanlarına erzak yardımı yapmak isteyen şirketler için "dijital erzak" uygulamasını başlattı. Dijital erzak uygulaması, şirketlerin çalışanlarına yapacağı erzak yardımını online'a taşıyor ve bunu yaparken fiziksel süreçleri ortadan kaldırıyor.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınına karşı evde kalmanın çok önemli olduğu şu günlerde, Momento'nun yeni uygulaması ile şirketler, çalışanlarına vereceği ramazan erzak yardımını bu sene dijital hediye kodu veya kartı olarak verebilecekler. Momento'nun her sektörden markaları bulunuyor. Ancak söz konusu erzak yardımı olduğu için şirketin Carrefour, Migros, istegelsin, Banabi gibi online teslimat servisi bulunan veya direkt online teslimat yapan markalarla çalıştığını da hatırlatalım.

Momento şirketlerin, hediye çeki, hediye kartı veya erzak kolisi gönderimi gibi operasyonel işler ile uğraşmadan, fiziksel teması ortadan kaldırarak, gıdadan giyime, yapı marketten çocuk giyimine anlaşmalı markalarının online web sitesinde geçerli kodlar ile tamamen dijital iş akışları ile ilerleyebileceğini belirtiyor. Bu sayede çalışanlar, evden çıkmadan diledikleri gibi alışveriş yapabiliyorlar.

Momento, portalları şirketlerin kurumsal kimliğine göre özelleştirebiliyor ve çalışan sayısına bakılmaksızın markanın kodunun çalışanlara ulaşmasını sağlıyor.

Dijital erzak yardımı uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.