Başkalarıyla beraber çizim yapmanızı sağlayan uygulama: Scribble Together Whiteboard

Uygulama, uzakta olsalar bile birden fazla kişinin aynı anda çizim yapmasına olanak sağlıyor.
Başkalarıyla beraber çizim yapmanızı sağlayan uygulama: Scribble Together Whiteboard

Corona virüs salgını, sadece biz yetişkinleri değil, şu anda okullarda, oyun alanlarında olması gereken çocukları da evlere kapattı. Ülkemizde her ne kadar uzaktan eğitim sistemi başlatılmış olsa da dünyanın genelinde çocukların çocuğunun evden sıkıldığını söyleyebiliriz. Arkadaşlarıyla sosyalleşmeleri gereken bu dönemde evlere kapanmış olmanın hiçbir şekilde çözümü olmasa bile çocukların bu süreci daha hasarsız geçirmelerini sağlamak bizim elimizde.

Daha önce sizlerle çocuklara özel dijital müzeler rehberini paylaşmıştık. Bu dönemde, online eğitimlerin, dijital müzelerin ve eğitici videoların yanı sıra çocukların kullanabileceği birçok mobil uygulama da mevcut. Scribble Together Whiteboard da bunlardan biri. Uygulama, uzakta olsalar bile birden fazla kişinin aynı anda çizim yapmasına olanak sağlıyor. Sadece iOS işletim sistemine sahip cihazlar için aktif olan Scribble Together Whiteboard'u App Store'dan indirmenin ücretsiz olduğunu belirtelim. Ancak uygulama bazı ekstra özellikleri için üyelik istiyor ve ne yazık ki başkasını uygulamaya davet etmek de ücretli. 

FaceTime entegrasyonu

Platformu cihazınıza indirdikten sonra herhangi bir üyelik oluşturmanız gerekmiyor ve direkt olarak uygulamayı kullanabiliyorsunuz. Scribble Together Whiteboard'da başkalarıyla çizim yapabildiğiniz gibi tek başınıza da çizim yapabiliyorsunuz. Çizimleri yaparken size bazı ipuçları da sunuluyor. Ürettiğiniz içerikleri eş zamanlı olarak web üzerinden de takip edebiliyorsunuz. Scribble'ı kullanırken FaceTime ile görüntülü olarak görüşebiliyorsunuz.

Android için aktif edilip edilmeyeceği belirsiz olan Scribble Together Whiteboard'a buradan göz atabilirsiniz. Eğer iOS işletim sistemine sahip cihazınız varsa uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.