Apple, Final Cut Pro X ve Logic Pro X uygulamalarının ücretsiz deneme süresini uzattı

Final Cut Pro X ve Logic Pro X uygulamalarının 30 günlük deneme süresi COVİD-19 salgını nedeniyle 90 güne çıktı.
Apple, Final Cut Pro X ve Logic Pro X uygulamalarının ücretsiz deneme süresini uzattı

Apple, Final Cut Pro X ve Logic Pro X uygulamalarının 30 günlük deneme süresini geçici olarak 90 güne çıkardığını açıkladı. Böylece şirketin potansiyel müşterileri, evde geçirdikleri karantina süreci boyunca ürünleri test edebilecek.

Apple yaptığı açıklamada bu promosyonun öğrencilere ve yaratıcı alanlarda çalışan Mac kullanıcılarına fayda sağlamasını beklediklerini belirtti. Bu süreçte kullanıcılar, yeni bir program üzerinde yetenekler geliştirirken ve üretim yaptığı alanları da genişletebilir. 

Apple attığı bu adım ile birlikte COVİD-19 salgını nedeniyle ücretsiz deneme sürümünü uzatan yazılım şirketleri arasına katılmış oldu. Bu noktada Apple'ın Final Cut Pro X ve Logic Pro X uygulamalarını denemek isteyenlere kısa bir hatırlatma yapmakta fayda var. Apple bu ürünlerde Adobe ürünleri gibi aylık abonelik modeliyle çalışmak yerine, lisans ücreti alıyor. 

Dolayısıyla  deneme sürümü bittiğinde ürünleri kullanmaya devam etmek isterseniz, Final Cut Pro X için 1.999 TL, Logic Pro X için ise 1.349,99 TL ödemeniz gerekiyor. Apple,  Final Cut Pro X'in uzatılmış deneme sürümü şu anda kullanıcılara açık. Kullanıcılar, Logic Pro X'in uzatılmış deneme sürümüne ise önümüzdeki günlerde erişebilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.