Endeavor'dan girişimcilere özel COVID-19 anketi

Şirket, bu anketle evden çalışma sistemine geçiş ve finans konularında ne tür önlemler alındığını görerek kendi desteklerini bu döneme özel nasıl şekillendirebileceğimizi görmek istiyor.
Endeavor'dan girişimcilere özel COVID-19 anketi

Corona virüs salgını, tüm dünyayı olumsuz bir şekilde etkilemeye devam ediyor. Bu süreçte kişiler, çalıştıkları sektör imkan verdiği sürece evden çalışma yöntemini benimsemiş durumda. Ancak evden çalışmanın kulağa hoş geldiği kadar kolay olduğunu söylemek ne yazık ki mümkün değil. Her ne kadar teknolojik araçlar bu süre zarfında yanımızda olsa da bazı sektörler açısından kopukluklar yaşanabiliyor ve işler durma noktasına geliyor. 

Endeavor Türkiye de bu süreçte girişimcilere özel olarak COVID-19 anketi hazırladı. Şirket, bu anketle evden çalışma sistemine geçiş ve finans konularında ne tür önlemler alındığını görerek kendi desteklerini bu döneme özel nasıl şekillendirebileceğimizi görmek istiyor. Anketle ayrıca, ilgili kurumlarla bu bilgileri paylaşarak girişimcilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek adımlar atılmasını sağlayabilmek de hedefleniyor.

Tamamlaması 10 dakika süren anketin 1 Nisan'da sonlanacağını ve sonuçların görseller şeklinde Endeavor Türkiye'nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacağını hatırlatalım. 

Ankete buradan ulaşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra Endeavor Türkiye'nin 2019 infografiğine buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.