2019'da Endeavor Türkiye'de Neler Oldu?

Endeavor Türkiye, yayınladığı bir infografik ile 2019 yılında öne çıkan faaliyetlerini paylaştı.
2019'da Endeavor Türkiye'de Neler Oldu?

Endeavor Türkiye, paylaştığı bir infografik ile 2019 yılı faaliyetlerini açıkladı. Infografikte şirket satın almalarından etkinliklere, yatırımlardan alınan ödeüllere ve hatta yönetim kurulundaki değişikliklere kadar pek çok detaya yer verildi.

Infografik'te e-dönüşüm firması Foriba'nın vergi yazılım sağlayıcısı Sovos tarafından satın alındığını hatırlatan Endeavor Türkiye,PayU'nun, iyzico'yu 165 milyon dolara satın almasına da yer verdi. 

Infografikte, Smart Message ve Picus Security girişimlerinin Catalyst ve Earlybird gibi önemli yatırım şirketlerinden aldığı yatırımları da paylaşan Endeavor Türkiye, Fırat İşbecer ve Koray Bahar'ın da yönetim kuruluna katıldığını hatırlattı. 

2019'da İstanbul Uluslararası Seçim Paneli'nde 30 girişim ve 30 panelisti ağırlayan Endeavor Türkiye, etkinlikte Tarfin'in kurucusu Mehmet Memecan'ın Endeavor Girişimcisi seçildi. Aynı şekilde Volt Lines'ın kurucusu Ali Halabi'nin Atlanta Uluslararası Seçim Paneli'nde Endeavor Girişimcisi seçildiğini de ekleyelim. 

2019'da ScaleUp hılzandırma programı 23 girişimden oluşan ilk mezunlarını verirken, girişimcilere destek olması için Dönüm Noktası podcast serisini yayınladı. Endeavor Türkiye bu podcast serisine tüm yıl boyunca 7 girişimciyi konuk etti. 

Son olarak Ankara, İstanbul ve İzmir'de düzenlenen ScaleUp Summit sayesinde 500 katılımcının Endeavor'ın küresel ve yerel ağından girişimcilerle ve iş insanlarıyla buluşturduğunu ekleyelim. Endeavor Global Gala'da Nevzat Aydın'ın Lindans ödülü aldığını da belirtmekte fayda var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.