AK Portföy Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, 212 ve Endeavor Catalyst ODC İş Çözümleri’ne yatırım yaptı

Ak Portföy Yönetimi GSYF, yazılım teknolojileri alanında 2005’ten bu yana faaliyet gösteren ODC İş Çözümleri’ne yüzde 20 oranında yatırım yaptı.
AK Portföy Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, 212  ve Endeavor Catalyst ODC İş Çözümleri’ne yatırım yaptı

Ak Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci ve İkinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, yazılım teknolojileri alanında 2005’ten bu yana faaliyet gösteren ve özellikle omnichannel alanında globalde 2 bini aşkın kuruma hizmet sunan ODC İş Çözümleri’ne yüzde 20 oranında yatırım yaptı.

2005 yılında İstanbul’da Oğuz Küçükbarak ve Emin Altın tarafından kurulmuş olan ODC İş Çözümleri, SmartMessage markası ile kurumların kitleleriyle iletişimlerini güçlendiren ve dijital kampanyalarından maksimum fayda almalarını sağlayan ürün ve çözümlere imza atıyor. SmartMessage, omnichannel kampanya yönetimi dışında pazarlama otomasyonu, bot üretimi ve dijital izin yönetimi gibi yetenekleriyle müşterilerin kitlelerine bütünleşik bir marka deneyimi yaşatmalarına olanak tanıyor.

SmartMessage’ın arkasında Türkiye’de ve küresel arenadaki 4 ofiste çalışmalarını sürdüren 100 kişilik uzman bir ekip bulunuyor. Büyüme çizgisini son üç yılda Ortadoğu ve Doğu Avrupa’daki atılımlarla devam ettiren ODC, özellikle finans ve sigorta sektörlerinde ciddi bir penetrasyona sahip diyebiliriz. Deloitte tarafından üst üste 4 kez Türkiye’de en hızlı büyüyen teknoloji firmaları arasında gösterilen ODC, ayrıca 2015’te Microsoft Türkiye tarafından “Yılın Ülke İş Ortağı” seçildi.

Ak Portföy Birinci ve İkinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, ODC yatırımı ODC İş Çözümleri Danışmanlık A.Ş.’ye yatırımı Türkiye’nin önemli teknoloji fonlarından 212 Venture Capital ve global girişimcilik ekosisteminin önemli oyuncularından Endeavor Catalyst Fonu ile beraber gerçekleşti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.