Ekipler için iş birliği uygulaması: Convo

Hem App Store hem de Google Play Store'da mevcut olan Convo'ya üye olmak için iş uzantılı e-posta adresiniz olması gerekiyor.
Ekipler için iş birliği uygulaması: Convo

Corona virüs salgını hepimizi evlere kapatınca, uzaktan çalışanlar, sağlıklı bir şekilde iletişimde kalabilmek çeşitli uygulamalardan yararlanmaya başladı. Bu uygulamaların kimi belge paylaşımına, kimi ise video konferansa uygun ve her geçen gün artan talep, yeni bir uygulama ile karşılaşmamıza olanak sağlıyor. Bu dönem, bazı yeni olmayan, ancak adı çok duyulmamış uygulamalar için de fırsat yaratıyor. Convo da bu uygulamalardan biri.

Platformu kullanmak için kurumsal e-posta adresi gerekiyor

2012 yılında, Faizan Buzdar ve Sabika Nazim tarafından hayata geçirilen Convo, ekiplerin uzaktan çalışmalarına yardımcı olan bir iş birliği uygulaması. Hem App Store hem de Google Play Store'da mevcut olan Convo'ya üye olmak için iş uzantılı e-posta adresiniz olması gerektiğini belirtelim. Aslında platforma üye olurken Facebook üzerinden üye olma seçeneği de sunuluyor, ancak üyeliğiniz Gmail ya da Hotmail gibi uzantılara sahipse Convo için aktivasyonunuz gerçekleşmiyor. O yüzden farklı bir gereklilik haline geliyor. Convo, her ne kadar bireysel kullanıma uygun olsa da e-posta adresi konusunda şartı karşılamayanlar hiçbir şekilde platformdan yararlanamıyorlar. Bunun bir eksi olduğunu söyleyebiliriz. 

60'tan fazla format için dosya paylaşımı

Convo, dosyaları, görüntüleri ve videoları ekip arkadaşlarınızla gerçek zamanlı olarak kolayca paylaşmanıza yardımcı oluyor. Platformu kullanarak masaüstü ve mobil uygulamalardaki tüm önemli etkinlikler için bildirim alabiliyor ve e-postalarınızı düzenleyebiliyorsunuz. Convo ile düşüncelerinizi ve fikirlerinizi, web bağlantılarınızı, resimlerinizi, sunumlarınızı, videolarınızı, uzun belgelerinizi ve diğer 60'tan fazla formattaki dosyaları ekibinizle paylaşabiliyorsunuz.

Küçük ekipler için Convo kullanımı ücretsiz olsa da profesyonel ve kurumsal için bir ücretlendirme mevcut, ancak bu ücretlendirme kişiselleştirilen özelliklerden dolayı değişkenlik gösterebiliyor. Bunun için Convo ekibiyle iletişime geçmeniz gerekiyor.

Convo'nun bugüne kadar 6 milyon dolardan fazla yatırım aldığını da hatırlatalım.

Convo'ya buradan göz atabilir; App Store'dan ya da Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.