English Ninjas, Londra merkezli Founders Factory'den yatırım aldı

English Ninjas global yolcuğuna İngiltere serüvenini de dahil ediyor.
English Ninjas, Londra merkezli Founders Factory'den yatırım aldı

Birkaç gün önce English Ninjas'ın 4-13 yaş çocuklara özel tasarlanmış İngilizce öğrenme programı English Ninja Kids'i piyasaya çıkardığını duyurmuştuk. Bugün sabah saatlerinde şirketin kurucusu Ali Servet Eyüboğlu, Londra merkezli Founders Factory'den yatırım aldığını açıkladı. Eyüboğlu, yapılan yatırım miktarı ile ilgili net bir şey söylemedi. Ancak girişimci bu parayı 79 ülkede kullanıcısı olan English Ninjas'ın küresel anlamda daha da etkileşmesi için kullanacaklarını belirtti.

Girişimci Eyüboğlu, Eren Baydemir ile kurduğu Mekanist'in Zomato'ya satmıştı, orada bir yıl yöneticilik yaptıktan sonra Türkiye'de İngilizce bilmenin ve konuşabilmenin eksiklerine görerek 10 farklı fikir arasından English Ninjas'ı hayata geçirmişti. Bu fikre ilk can suyu Nisan 2016'da Ömer Erkmen, Tahir Zaimoglu, Selçuk Saraç, Devrim Sönmez, Çağlar Erol, Zeynep Zorlu, Seyhun Özkara, Emre Aydın ve Ersan Öztürk'den gelmişti. İkinci yatırım ise TRPE Venture Partners’ın yönettiği Netaş Wesley Clover Teknoloji Fonu yapmıştı.

Anadili İngilizce olan eğitmenlerle konuşma pratiği yapmanızı sağlayan bir servis, hem web sitesi üzerinden hem de Android ve iOS uygulamaları üzerinden kullanılıyor. Bireysel kullanıcılar kadar kurumsal şirketler tarafından da rağbet görüyor. Koç Holding, Turkcell, Zorlu Holding, PWC, Allianz ve Sodexo gibi kurumlar tarafından tercih ediliyor. 

English Ninjas'ın lansman videosunu aşağıda bulabilirsiniz:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.