Vodafone TV kullanıcıları, 30 Nisan’a kadar tüm içeriklere erişebilecek

Vodafone TV, 4 binden fazla film, çocuk ve tematik video içeriği ile 80’den fazla TV kanalını 30 Nisan’a kadar tüm müşterilerine sunma kararı aldı.
Vodafone TV kullanıcıları, 30 Nisan’a kadar tüm içeriklere erişebilecek

Corona virüs salgını her geçen gün etkisini daha fazla göstermeye devam ediyor. Bu süreçte alınan en önemli önlemlerden birkaçı ise evden çalışmak ve okulların tatil edilmesi. Vodafone TV, corona virüs salgını nedeniyle evden çalışma ve uzaktan eğitim gibi tedbirlerin arttığı bu dönemde, 4 binden fazla film, çocuk ve tematik video içeriği ile 80’den fazla TV kanalını 30 Nisan’a kadar tüm müşterilerine sunma kararı aldı.

Vodafone’un TV servisi Vodafone TV'nin kampanyası kapsamında, Vodafone TV kullanıcıları, 30 Nisan’a kadar tüm içeriklere erişebilecek. Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 80’i aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film ve çizgi filmden oluşan 4 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve Smart TV üzerinden izleme imkanı sunuyor. Google Play Store ve App Store online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulamasının bugüne kadar 2,5 milyon kez indirildiğini de hatırlatalım.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, konuyla ilgili olarak, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren corona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında vaktinin önemli bir bölümünü evde geçirmek durumunda kalan kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir kampanya başlattıklarını; Vodafone olarak, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran ürün ve servislerle her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini söylüyor.

Uygulamayı iOS için App Store'dan, Android için Google Play Store'dan indirebilirsiniz. Vodafone TV'ye web'den ulaşmak isteyenler ise buraya göz atabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.