COVID-19 salgınında ünlüler sosyal medya üzerinden ev konserlerine ve kitap okuma etkinliklerine başladı

Chris Martin ve Yalın canlı yayında ev konseri verirken, Yekta Kopan kitap okudu. Osman Sonant ise #evdekal temalı bestesini takipçileriyle paylaştı.
COVID-19 salgınında ünlüler sosyal medya üzerinden ev konserlerine ve kitap okuma etkinliklerine başladı

COVID-19 salgınında hem insanları evde kalmaya teşvik etmek hem de evde kendini karantinaya alanlara destek olmak amacıyla  ünlüler sosyal medya üzerinden ev konserlerine ve kitap okuma etkinliklerine başladı. Yurt dışında Coldplay'in vokalisti Chris Martin bugün canlı yayın açarak parça istekleri almaya başlarken, ülkemizde Yalın canlı yayında önceden topladığı istek parçaları çaldı. 

Geçtiğimiz günlerde Yekta Kopan'ın da canlı yayında takipçilerine kitap okuduğunu hatırlatalım. Kendi kitaplarından birini okuyan Kopan, evde kendini karantinaya alan kişilerin hoş vakit geçirmesini sağlamıştı. 

Efsaneleşmiş Leyla ve Mecnun dizisinin oyuncularından Osman Sonant ise takipçileriyle canlı yayında buluşmak yerine #evdekal temalı bestesini paylaşmayı tercih etti. Sonant'ın ilerleyen günlerde canlı yayın üzerinden konser veren ünlüler arasına girmesi olası. 

View this post on Instagram

#evdekal

A post shared by osman sonant (@sonantosman) on

Karantina günleri devam ettikçe, canlı yayın üzerinden farklı etkinlikler yapan ünlülerde de artış görülebilir. Umarız hem dünyada hem de ülkemizde bu zor dönemi atlatmak için birbirimize destek olmanın yeni yollarını keşfetmeye devam ederiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.