CollectAPI'dan Corona virüs salgını için API: COVID-19 Koronavirus İstatistik API

Corona virüs salgını ile ilgili yeni bir API ile karşımıza çıkan CollectAPI, COVID-19 Koronavirus İstatistik API'ını kullanıma sundu.
CollectAPI'dan Corona virüs salgını için API: COVID-19 Koronavirus İstatistik API

Corona virüs salgını ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Corona virüs salgınını gerçek zamanlı olarak takip edebileceğiniz servisleri dün sizlere aktarmıştık. API arayanlar için yerli bir pazaryeri olarak hizmet veren CollectAPI'dan 2018 yılının Ekim ayında sizlere bahsetmiştik.

Bugün ise Corona virüs salgını ile ilgili yeni bir API ile karşımıza çıkan CollectAPI, COVID-19 Koronavirus İstatistik API'ını kullanıma sundu. Söz konusu COVID-19 Koronavirus İstatistik API'ı dünya genelindeki COVID-19 virüsünün etkilerini, Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) verilerini genel ve detaylı olarak sunuyor.

Paylaşılan bilgilere göre CollectAPI tarafından sunulan COVID-19 Koronavirus İstatistik API'ı ülkelere göre toplam Corona virüs COVID-19 vakalarını detaylı bir şekilde gösterebiliyor. Kısacası ülkelere göre şu ana kadar kayda geçmiş Corona değerlerini sunan API, toplam vaka sayısının yanı sıra bugüne kadar yaşanan toplam ölüm ve tedavi edilen hasta sayısını da gösterebiliyor.

Bu özelliklerin yanı sıra API üzerinden Corona virüs salgını ile ilgili haberlere ulaşmak da mümkün. Söz konusu COVID-19 Koronavirus İstatistik API'ının ücretsiz olarak kullanıma sunulduğunu da ekleyelim. Dilerseniz COVID-19 Koronavirus İstatistik API'ına buradan ulaşabilirsiniz.

1000'in üzerinde aktif geliştiriciye sahip olan CollectAPI, local ve global pazarda 40'tan fazla API'a da sahip. Söz konusu API'ların 16'si ise ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş durumda. CollectAPI tarafından sunulan tüm API'lara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.