Kariyer.net'in online mülakat uygulaması HR Venue, 1 ay boyunca ücretsiz olacak

Kariyer.net, iş görüşmelerini dijital ortama taşıyan HR Venue uygulamasını 1 ay boyunca Kariyer.net üyesi olsun ya da olmasın tüm şirketlerin hizmetine ücretsiz olarak sunacağını duyurdu.
Kariyer.net'in online mülakat uygulaması HR Venue, 1 ay boyunca ücretsiz olacak

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınının Türkiye’de de görülmesinin ardından, İK departmanlarının en tedirgin olduğu başlıklardan biri de yüz yüze mülakatların taşıdığı risk olduğunu söyleyebiliriz. Kariyer.net, iş görüşmelerini dijital ortama taşıyan HR Venue uygulamasını 1 ay boyunca Kariyer.net üyesi olsun ya da olmasın tüm şirketlerin hizmetine ücretsiz olarak sunacağını duyurdu.

Video mülakat, online mülakat ve gözetimli online test imkanlarını şirketlerle buluşturan HR Venue, insan kaynakları profesyonellerinin zamanını daha iyi yönetmesini sağlarken işe alım sürecini de hızlandırıyor. HR Venue ile adaylar, mobil uygulama ya da web tarayıcılar üzerinden görüşmelere pratik bir şekilde katılabiliyorlar. Kariyer.net müşterisi olsun ya da olmasın; mülakat süreçlerini online ortama taşımak için ücretsiz olarak HR Venue kullanmak isteyen işverenlerin, [email protected] adresine mail atarak taleplerini iletmeleri yeterli oluyor.

Birçok şirket corona virüs salgınına karşı kendi önlemlerini almaya devam ediyor. Yemeksepeti, GittiGidiyor, Communication Partner, ING, IBTech, Softtech gibi birçok şirket şu anda evden çalışma yöntemini benimsemiş durumda. Hem evde hem de ofislerinde çalışmak durumunda olan herkes online mülakat uygulamalarını tercih ediyor. Kariyer.net'in HR Venue uygulamasının 1 ay boyunca ücretsiz olarak sunmasının, corona virüs salgınının yayılmasını önlemek açısından önemli bir gelişme olduğunu söylemek mümkün.

Kariyer.net'in online mülakat uygulaması HR Venue'ye buradan göz atabilirsiniz. Son olarak Kariyer.net'in de bu akşam itibarıyla evden çalışma modeline geçtiğini hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.