Dezenfeksiyon talepleri geçtiğimiz haftaya oranla 116 kat arttı

Armut tarafından paylaşılan bilgilere göre Corona virüs salgını ile ilgili gelişmelerin artmasının ardından son bir haftada dezenfeksiyon talepleri, bir önceki haftaya oranla 116 kat arttı.
Dezenfeksiyon talepleri geçtiğimiz haftaya oranla 116 kat arttı

Tüm dünyada hızla yayılan Corona virüs salgını ülkemizdeki iş dünyasını da derinden etkiliyor. Şu an için Webrazzi de dahil olmak üzere pek çok firma evden çalışma kararı aldı. Şu an için firmaların uyguladığı bir diğer çözüm ise ofislerini dezenfekte etmek.

Hizmet sektörüne odaklanan girişimlerden olan Armut.com, geçtiğimiz hafta açıkladığı dezenfeksiyon hizmeti ile ilgili verilerini paylaştı. Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Corona virüs salgını ile ilgili gelişmelerin artmasının ardından son bir haftada dezenfeksiyon talepleri, bir önceki haftaya oranla 116 kat arttı.

Armut'un paylaştığı verilere göre en çok dezenfeksiyon hizmeti talebi 16 Mart Pazartesi günü geldi. Bu günde yapılan talepler 2014 - 2019 yılı arası yapılan tüm talepler toplamından da daha fazla. Son bir haftada dezenfeksiyon taleplerinin bir önceki haftaya göre 116 katına çıktığı görülürken, en çok talebin ofislerde yapılacak dezenfeksiyon hizmetlerine geldiği de belirtildi.

Çalışmayı sürdüren iş yerlerinin sağlık tedbirleri kapsamında düzenli dezenfeksiyon hizmeti için talep oluşturduğunu belirten Armut.com,1000 metrekare üzerindeki iş yerlerinin hizmet taleplerinin daha yüksek olduğunu da paylaştı. Armut.com verilerine göre dezenfeksiyon hizmetinde iş yeri taleplerini, apartman ve kuaförler izliyor. Sağlık tedbirleri kapsamında açık olan eczanelerde de dezenfeksiyon talepleri artış gösterdi.

Paylaşılan bilgilere göre dün (16 Mart) açıklanan uygulamaların ardından ev dezenfeksiyon talepleri de artışa geçti. Son olarak Armut.com'da Türkiye genelinde hizmet veren 300’ün üzerinden dezenfeksiyon şirketi bulunduğunu da ekleyelim..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.