Yemeksepeti'nde ve Banabi'de temassız teslimat uygulaması başlatıldı

Kullanıcılar, Yemeksepeti ve Banabi'deki temassız teslimat seçeneği ile ödemelerini online olarak yaparken, siparişlerinin kapıya asılmasını sağlayacak.
Yemeksepeti'nde ve Banabi'de temassız teslimat uygulaması başlatıldı

Corona virüs salgını, Türkiye'yi etkilemeye başlarken, Yemeksepeti ve Banabi platformlarında yaptıkları iletişim ile temassız teslimat seçeneği sunduklarını duyurdu. Kullanıcılara siparişlerini online kredi kartı ya da cüzdan ile ödeyebileceklerini hatırlatan Yemeksepeti, sipariş notlarında temassız teslimatı seçerek; siparişin kapıya asılmasını tercih edebileceklerini belirtti. 

Aynı şekilde Banabi kullanıcıları da Online Kredi Kartı ve Banka kartı ile ödeme yaparak, sipariş notlarına otomatik olarak eklenen "temassız teslimat seçeneğini tercih edebilecek. 

Son zamanlarda kendini karantinaya alarak kendisinin ve çevresinin güvenliğini sağlamak isteyen pek çok kişi, dışarı çıkıp marketlerde alışveriş yapmak yerine online market servis uygulamalarını tercih etti. Sadece Banabi değil diğer servisler de bu talebe yetişmekte zorlandı.

Bu anlamda Banabi'nin hem kendi ekibini korumak hem de salgının yaygınlaşmasını azaltmak adına attığı bu adım oldukça önemli. Dileriz önümüzdeki dönemde salgının yaygınlaşmasını önlemek adına girişimlerin farklı çözümleriyle karşılaşmaya devam ederiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.