Turna.com, Corona virüs nedeniyle okulların kapanmasının ardından yaşanan bilet hareketliliğini paylaştı

Uçak bileti sektörünün ülkemizdeki bilinen oyuncularından biri olan Turna.com Corona virüs salgını sonrasındaki bilet hareketliliğini bizlerle paylaştı.
Turna.com, Corona virüs nedeniyle okulların kapanmasının ardından yaşanan bilet hareketliliğini paylaştı

Okulların Corona virüs salgını sebebiyle tatil edilmesinin ardından uçak ve otobüs bileti sitelerinde aşırı yoğunluk yaşandığını sizlere dün aktarmıştık. Uçak bileti sektörünün ülkemizdeki bilinen oyuncularından biri olan Turna.com Corona virüs salgını sonrasındaki bilet hareketliliğini bizlerle paylaştı.

12 Mart'ta 8 bin 700 uçak bileti satıldı

Turna.com CEO'su Dr. Kadir Kırmızı

Girişim tarafından paylaşılam bilgilere göre Turna.com 19.00'dan sonra çok yoğun bir talep ile karşılaştı. Özellikle üniversitelerin tatil edilmesi ardından yoğun talep yaşayan Turna.com'un CEO'su Dr. Kadir Kırmızı'nın paylaştığı bilgilere göre normal bir günün 17 katı talep oldu. 

Herhangi bir kesinti olmadan hizmet vermeye devam ettiğini de paylaşan girişim, binlerce kişinin sorunsuz bir şekilde uçak bileti aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre 12 Mart tarihinde 189 bin kişilik günlük ziyaret alan Turna.com, aynı gün 8 bin 700 uçak bileti sattı. 

19.00'da başlayan yoğun talebin yaklaşık 4 saat kadar sürdüğünü de ekleyelim. Turna.com'un paylaştığı bilgilere göre 24.00'da bile gerçekleşen talep normal bir günün 5 katı oldu. Aşağıda yer alan grafikten Turna.com platformunda gerçekleşen trafiği görebilirsiniz.

Aynı anda çok sayıda kişinin bir koltuğu satın almaya çalışmasından dolayı bazı hava yollarında biletlemenin onaylanması konusunda sıkıntılar yaşadığını da paylaşan girişim, sorun yaşayan kullanıcılarına hala çağrı merkezinde yardımcı oluyor. Turna.com çağrı merkezi dün akşam 19.00’dan bu yana takviyelerle birlikte destek taleplerini karşılamaya çalışıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.