Yüzünüze dokununca uyarı veren servis: Don't Touch Your Face

Lazerwalker tarafından "Azure Custom Vision Service" ile geliştirilen Don't Touch Your Face, eliniz ile yüzünüze dokunduğunuzda sizi uyarıyor.
Yüzünüze dokununca uyarı veren servis: Don't Touch Your Face

Tüm dünyayı etkisi altına alan bir salgına dönüşen Corona virüs salgınından sizlere daha önce bahsetmiştik. Corona virüsünün yayılımını ve etkilerini dünya genelinde takip edebileceğiniz haritayı ise Ocak ayında sizlere aktarmıştık.

Çin'de başlayan salgın başta teknoloji dünyası olmak üzere neredeyse tüm sektörleri olumsuz etkiledi. Geçtiğimiz günlerde ise Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Türkiye'de bir tane Corona vakası olduğunu resmen duyurdu.

Corona virüs salgınından korunmak için gün içinde sık sık ellerimizi yıkamamız gerektiğini vurgulayan sağlık otoriteleri, kesinlikle elimizi yüzümüze götürmemiz gerektiğinin de altını çiziyor. Tam da bu noktada devreye giren bir uygulama olan "Don't Touch Your Face" elinizi yüzünüze götürdüğünüzde sizi uyarıyor.

Lazerwalker tarafından "Azure Custom Vision Service" ile geliştirilen Don't Touch Your Face, web üzerinden çalışıyor. Bilgisayar veya laptopunuzun kamerası sayesinde sizi izleyen Don't Touch Your Face uygulaması, eliniz ile yüzünüze dokunduğunuzda çeşitli seslerle veya hata mesajı ile sizi uyarıyor.

Don't Touch Your Face uygulamasının sesli uyarıları arasında korna sesi ve Windows XP Error sesi gibi ilginç seçeneklerin olduğunu da ekleyelim. Sesli ve yazılı uyarıların haricinde kaç dakikadır yüzünüze dokunmadığınızı da gerçek zamanlı olarak sizinle paylaşan Don't Touch Your Face uygulamasının tamamen ücretsiz olduğunu da ekleyelim. Dilerseniz Don't Touch Your Face uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.