Yüzde 25 değer kaybeden Bitcoin, 6 bin doların altına düştü

Kısa zaman içinde yaklaşık yüzde 25 oranında değer kaybeden Bitcoin 6 bin doların altına kadar geriledi.
Yüzde 25 değer kaybeden Bitcoin, 6 bin doların altına düştü

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında Bitcoin'in değerinin 6 aydan sonra ilk kez 7 bin doların altına indiğini sizlere aktarmıştık. 2020 yılına girdikten sonra bir yükseliş trendine giren Bitcoin kısa zaman içinde 10 bin dolar seviyesine kadar çıkmıştı. Şubat ayının ortasına kadar yükselmeye devam eden kripto para birimi Şubat'ın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladı.

Kısa zaman içinde yaklaşık yüzde 25 oranında değer kaybeden Bitcoin 6 bin doların altına kadar geriledi. Kısa süre için 5 bin 700 dolar seviyelerinden işlem gören Bitcoin, kısa süre sonra bir artış yaşadı. Şu an için yüzde 24 oranında değer kaybeden Bitcoin 6 bin 100 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Şubat ayında zirve yaşayan Bitcoin'in o günden bu yana yüzde 30 oranında değer kaybettiğini de ekleyelim. Değer kaybeden tek kripto para biriminin Bitcoin olmadığını da paylaşalım. Bitcoin'in ardından en popüler ikinci kripto para birimi olan Ethereum, yüzde 30 oranında değer kaybetti.

Ethereum'un şu an için 136 dolar seviyelerinden işlem gördüğünü de ekleyelim. Popüler kripto para birimlerinden olan Ripple yüzde 27, Bitcoin Cash yüzde 34,11, Bitcoin SV 35,31, Litecoin yüzde 30 ve EOS yüzde 32 oranında değer kaybetti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.