Uzaktan çalışan ekipler için ücretsiz iş birliği uygulaması: Jamm

Jamm ile birden fazla iş arkadaşınızla görüntülü ve sesli olarak iletişim kurabiliyor, ekran paylaşımı yapabiliyor ve belge alışverişinde bulunabiliyorsunuz.
Uzaktan çalışan ekipler için ücretsiz iş birliği uygulaması: Jamm

Corona virüs salgının tüm dünyada ciddi etkilerinin görülüyor olması, birçok şirketin farklı farklı önlemler almasına neden oluyor. Bu önemlerden en sık karşılaşılanı ise hiç şüphesiz evden çalışma. Kurumsal çalışanlara dahi freelancer olma hissini yaşatan virüs salgını ile en çok rağbet gören uygulamaların uzaktan çalışmayı daha kolay hale getiren uygulamalar olduğunu söyleyebiliriz. Jamm de bu uygulamalardan biri.

Görüntülü ve sesli konuşma, ekran paylaşımı

Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren Jamm, uzaktan çalışan ekiplerin iş birliği yapabilmesine olanak sağlıyor. Jamm ile birden fazla iş arkadaşınızla görüntülü ve sesli olarak iletişim kurabiliyor, ekran paylaşımı yapabiliyor ve belge alışverişinde bulunabiliyorsunuz. Şu anda hem Mac hem de Windows bilgisayarlar için aktif olan uygulamanın kısa bir zaman sonra Linux için de aktif edileceği söyleniyor. 

Sade tasarım, hızlı kurulum

Jamm'i kullanmak ve bilgisayara kurmak da gerçekten çok zahmetsiz. Öncelikle platformun web sitesine gidip belli başlı soruları cevaplamanız gerekiyor. Ne iş yaptığınız, şirketinizde çalışan kişi sayısı gibi sorulara cevap verdikten sonra indirme linkine yönlendiriliyorsunuz. Uygun işletim sistemini seçip Jamm'i bilgisiyarınıza yüklediğinizde Slack veya Google hesabınızla sisteme giriş yapabiliyorsunuz. Adınızı ve soyadınızı, şirketinizin adını, e-posta adresinizi tanımladıktan sonra kamera ve mikrofon ayarlarını aktif etmeniz gerekiyor. Tüm bu işlemlerden sonra Jamm'i kullanmak üzere ekibinizi davet edebiliyor ve uzaktan erişimi başlatmış oluyorsunuz.

Sade tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çeken Jamm'de sadece İngilizce dil seçeneği bulunduğunu hatırlatalım. Uygulamaya buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.