İşletmeler corona virüs salgını nedeniyle kayıp yaşarken sigorta şirketleri durum değerlendirmesinde

Corona virüs salgını ile etkinlik, fuar ve seyahatlerin iptali ya da ertelenmesi söz konusu. Sadece bireyler için değil işletmeleri de etkileyen bu durum sigortacıların bununla ilgili neler yapabileceğini düşündürüyor.
İşletmeler corona virüs salgını nedeniyle kayıp yaşarken sigorta şirketleri durum değerlendirmesinde

Çin'den dünyaya yayılan virüs salgını borsalarda etkisini göstermeye devam etmekte. 2008 krizinden bu yana görülen en büyük düşüşlerin yaşandığı belirtilen borsalarda toparlanmanın nasıl olacağı merak konusu. Daha düşük faizle borçlanarak ekonomiyi canlandırmak teorik olarak mümkün olsa da sosyal hayata bakış açısının değişmeye başlaması hem bireylerin hem de işletmelerin farklı önlemler almasına neden oluyor. OECD'nin geçtiğimiz haftalarda yaptığı ara açıklamada 2020'nin büyüme oranında %0.5 puan azalma beklentisi açıklandı - bazı tahminlere göre sene sonuna kadar %2.9 olarak düşünülen büyümenin %1.5'e gerileyeceği de konuşulmakta. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.