2020 yılında finans dünyasının odağında gerçek zamanlı ödemeler olacak

2020 yılında hazine yönetiminde öngörülen fırsatlar ile ilgili bir araştırma yayınlayan TD Bank, "Hazine Yönetimi Araştırması" ile bu yıl finans dünyasını nelerin beklediğini gözler önüne serdi.
2020 yılında finans dünyasının odağında gerçek zamanlı ödemeler olacak

2020 yılında ödemeler konusundaki inovasyonun merkezinde hızlı ve gerçek zamanlı ödemelerin bulunması bekleniyor. Finans dünyasının 2020 yılı için ana odaklarından biri gerçek zamanlı ödeme ağları kurmak olabilir. 2020 yılında hazine yönetiminde öngörülen fırsatlar ile ilgili bir araştırma yayınlayan TD Bank, "Hazine Yönetimi Araştırması" ile 2020 yılında finans dünyasını nelerin beklediğini gözler önüne serdi.

TD Bank tarafından yapılan araştırmaya göre 2020 yılında hazine yönetiminde öngörülen fırsatlara baktığımızda ilk sırada karşımıza yüzde 46 ile Daha hızlı ve/veya eş zamanlı işlem görme çıkıyor. İkinci sırada ise yüzde 16 ile yüksek güvenlik / daha düşük sahtecilik riski seçeneği bulunuyor

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.