English Ninjas, çocuklar için İngilizce öğrenme programını açtı: English Ninjas Kids

English Ninjas, 4-13 yaş çocuklara özel tasarlanmış online İngilizce öğrenme programı ile çocuğunuzun yurtdışındaki eğitmenler eşliğinde İngilizce öğrenmesine yardımcı oluyor.
English Ninjas, çocuklar için İngilizce öğrenme programını açtı: English Ninjas Kids

Dört yılı aşkın bir süredir anadili İngilizce olan eğitmenler ile web ve mobil uygulamaları üzerinden canlı İngilizce konuşma pratiği sağlayan English Ninjas, şimdi de 4-13 yaş çocuklara özel tasarlanmış online İngilizce öğrenme programı ile çocuğunuzun yurtdışındaki eğitmenler eşliğinde İngilizce öğrenmesine yardımcı oluyor.

4-13 yaş arasındaki çocuklara özel program

Çocuklara özel olarak hazırlanmış eğitim içeriklerini ve yöntemlerini kullanan English Ninjas Kids, ana dili İngilizce olan eğitmenler eşliğinde web ve iPad uygulaması üzerinden online dersler ile İngilizce öğretiyor. 4-13 yaş çocuklara özel eğlenceli içeriklerden oluşan ve otuzar dakika süren interaktif derslerin, çocukların İngilizceyi doğal bir şekilde, maksimum verimlilikte öğrenmeleri için tasarlandığını söyleyebiliriz. 

Her çocuğa özel hazırlanan içerikler

Eğitmenler derslerde çocuğun yaşına, İngilizce seviyesine ve ilgi alanlarına göre özel hazırlanmış içerikler sunuyorlar. “Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı”yla (CEFR) uyumlu ücretsiz değerlendirme testleri ile seviye ölçümü yapan profesyonel eğitmenler, çocuğun doğru seviyede eğitime başlamasını sağlıyor. Bu değerlendirmenin ardından oluşturulan bireysel program ile çocuklar her zaman, her yerde; bilgisayarlarından veya tabletlerinden İngilizce eğitimi alabiliyor.

Deneme dersleri

English Ninjas Kids kolayca web sitesinden veya Apple Store’daki iPad uygulamasından giriş yapılarak başka hiçbir programa gereksinim duyulmadan kullanılabiliyor. Webrazzi okuyucularına özel özel deneme dersleri için referans kodu kısmına "webrazzi" yazmanız yeterli olacaktır. Platformda çocuklara dil öğreten tüm eğitmenlerin ana dillerinin İngilizce olduğunun da altını çizelim.

English Ninjas Kids'e buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.