Siyah beyaz fotoğraflarınızı renklendiren uygulama: Foto Renklendirici ve Tarayıcı

Uygulama, eski siyah beyaz fotoğrafları renklendiriyor ve belki de asla kafamızda canlandıramayacağımız bir dönemi bizlere renkli olarak sunuyor.
Siyah beyaz fotoğraflarınızı renklendiren uygulama: Foto Renklendirici ve Tarayıcı

Eminim birçoğumuzun evinde, eski dönemlerden kalan, genellikle aile büyüklerine ait siyah beyaz fotoğraflar vardır. Bu fotoğrafları incelerken "Acaba renkli olsalardı nasıl olurlardı?" düşünceleri de muhakkak aklınızı meşgul etmiştir. Daha önce fiziksel olarak hiç siyah beyaz fotoğraf görmemiş olanlar bile özellikle 1880'lerin sonu 1900'lerin başında çekilmiş fotoğrafların renkli hallerini merak etmiştir. Şimdi bu merakımızı giderecek yerli bir uygulama mevcut; Foto Renklendirici ve Tarayıcı.

Özgür Şahin tarafından iOS kullanıcıları için geliştirilen uygulama, eski siyah beyaz fotoğrafları renklendiriyor ve belki de asla kafamızda canlandıramayacağımız bir dönemi bizlere renkli olarak sunuyor. Derin öğrenme yöntemini kullanarak fotoğrafları renklendiren uygulamanın ücretsiz olmadığını en baştan belirtelim. Foto Renklendirici ve Tarayıcı'yı indirebilmek için 6,99 TL ödemeniz gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra siyah beyaz herhangi bir fotoğrafı tarayarak birkaç saniye içinde renklendiğini görebiliyorsunuz. Uygulama bu renklendirmeyi yaparken neredeyse kusursuz bir şekilde çalışıyor. Uygulamanın işleyişini aşağıda görebilirsiniz.

Günümüzde hem ücretli hem de ücretsiz birçok fotoğraf düzenleme uygulaması mevcut. Ancak Foto Renklendirici ve Tarayıcı, efekt ya da filtre uygulamalarından çok daha farklı olduğu için diğerlerinin arasından sıyrılıyor. Tasarım sadeliği ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken Foto Renklendirici ve Tarayıcı'yı App Store'dan indirebilirisiniz.

Foto Renklendirici ve Tarayıcı'nın evinde birden çok siyah beyazı fotoğrafı olanlar ve fotoğrafları renklendirmek isteyenler için bir başucu uygulaması olacağını söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.