Agile ve Design Thinking yöntemleri New HR Sessions sahnesinde konuşuldu

Webrazzi'nin katkılarıyla kardeş şirketimiz Crenvo İK tarafından düzenlenen New HR Sessions, dün tüm hızıyla gerçekleşti.
Agile ve  Design Thinking yöntemleri New HR Sessions sahnesinde konuşuldu

Türkiye'deki insan kaynakları ekosistemini bir araya getirecek olan New HR Sessions'tan sizlere daha önce bahsetmiştik. Webrazzi'nin katkılarıyla kardeş şirketimiz Crenvo İK tarafından düzenlenen New HR Sessions, dün tüm hızıyla gerçekleşti.

Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yılın Eylül ayında Webrazzi ve Crenvo İK ortaklığı ile dijitalleşen iş dünyasının İnsan Kaynakları zirvesi New HR Summit'i düzenlemiştik. Başarılı New HR Summit deneyiminin ardından tematik etkinliklerle dijitalleşen insan kaynaklarının önemli konularını değerlendirmek için New HR Sessions serisine başlayan Crenvo İK, ilk New HR Sessions'ı dün gerçekleştirdi.

Odağına "Agile & Design Thinking in HR" konularını alan ilk New HR Sessions, Crenvo İK kurucusu Pınar Kutsal'ın konuşması ile başladı. Pınar Kutsal'ın ardından ise sahneye HAGA Business Consultancy partneri ve Türkiye temsilcisi Şebnem Gürün Özeren çıktı.

Şebnem Gürün Özeren

Özeren sunumunda çevikleşmenin neden insan kaynakları olmadan olmayacacağını New HR Sessions sahnesinde anlattı. Şebnem Gürün Özeren'in ardından ise "İK'da Çevik Dönüşümü Yakalamak" isimli panel ile devam edildi.

Crenvo İK kurucusu Pınar Kutsal'ın moderatörlüğü ile gerçekleşen panelin konuşmacıları arasında ise Türkiye İş Bankası Alan Lideri- Çevik Atölye Ali Yalçın, Koç Holding Group Talent, Engagement & Organizational Development Manager'ı Görkem Balcı ve Turkcell Agile Coach, Trainer, Transformation Lead, Development Mentor'u Özlem Akbağ Akalın yer aldı.

Pınar Kutsal, Özlem Akbağ Akalın, Görkem Balcı,Ali Yalçın

Panelin ardından New HR Sessions sahnesine çıkan Userspots / IOX Digital kurucu ortağı Mustafa Dalcı ise "Design Thinking Metodu ile İK Süreçleri Nasıl Tasarlanır?" isimli sunumu ile İK süreçlerinin nasıl tasarlanacağını detaylı bir şekilde anlattı.

Mustafa Dalcı

New HR Sessions serisinin tüm hızıyla yoluna devam edeceğini de ekleyelim. New HR Sessions etkinliğinin ikincisi 2 Nisan 2020 tarihinde yine Hilton İstanbul Maslak'ta düzenlenecek.  Bu etkinliğin konuşmacıları arasında ise Fibabanka HR Systems, Process and Data Analytics Unit Head'i Akın Söylemez, Ericsson Market Area Middle East and Africa Head of People Analytics & HR Business Partner'ı Ayşegül Ertüreten, Self- Employed Management Consultant | Data & AI | Lecturer Dr. Murat Açar, KPMG Türkiye Director, Data and Analytics Leader'i Gökhan Mataracı, Vodafone HR Analytics Manager'ı Güzide Akarsu ve Danone OD Executive & HR Analytics'i Neslihan Aktuğ yer alıyor.

Dilerseniz 2 Nisan 2020 tarihinde Hilton İstanbul Maslak'ta düzenleyeceğimiz New HR Sessions'a katılmak için ise buradan bilet alabilirsiniz. Son olarak Dijitalleşen İş Dünyasının İnsan Kaynakları Zirvesi New HR Summit'in ise 23 Eylül tarihinde düzenleneceğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.