Twitter'a hikayeler benzeri "Fleets" özelliği geliyor

Twitter, 24 saat içinde kaybolan Tweet'ler atılmasını sağlayan "Fleets" özelliğini test etmeye başladı.
Twitter'a hikayeler benzeri

Snapchat ile hayatımıza giren 24 saat içinde kaybolan hikayeler özelliği başta Instagram olmak üzere pek çok sosyal medya platformunda karşımıza çıktı. Bu örneklere bir yenisini eklemek isteyen Twitter, 24 saat içinde kaybolan Tweet'ler atılmasını sağlayan "Fleets" özelliğini test etmeye başladı.

Hikayeler özelliğini kullanmaya başlayan sosyal medya platformlarından biri olmayı hedefleyen Twitter, 24 saat içinde silinen Tweet'ler özelliğini şu an için Brezilya'da kullanıma sundu. Fleets özelliği sayesinde kullanıcılar sadece 24 saat boyunca görünecek Tweet'ler atabilecekler. 

24 saat içinde kaybolacak olan Tweet'lerin beğeni, mention veya retweet alamayacaklarını da ekleyelim. Bu Tweet'lerin standart Tweet'ler gibi görsel, video, link veya giflere sahip olabileceklerini de aktaralım. Standart Tweet'ler gibi Twitter anasayfanızda yer almayacak olan 24 saat içinde kaybolacak olan Tweet'ler tıpkı Instagram'daki gibi anasayfanızın üst kısmında yer alacak.

Şu an için sadece Android ve iOS platformlarında yer alan mobil uygulamalardan 24 saat içinde kaybolacak Tweet'ler atılabildiğini de ekleyelim. Kısacası web üzerinden veya masaüstü uygulamalardan bu özelliği kullanmak şu an için mümkün değil. Fleets özelliğinin ne zaman beta sürecini tamamlayıp tüm kullanıcılara sunulacağı hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.