Tüm iletişim kanallarını tek platformda toplayan CRM yazılımı: Desk360

Desk360 kullanıcıları tüm iletişim kanallarında gerçekleşen müşteri görüşmelerini Desk360 altında toplayabilir ve takip edebilir.
Tüm iletişim kanallarını tek platformda toplayan CRM yazılımı: Desk360

Müşterilerinin mobil uygulamalarındaki kullanıcılarına 360 derece hizmet sunmalarını sağlayan bir çözüm sunan Desk360, kullanıcıların mobil uygulamaya olan bağlılığını artırmak için oldukça başarılı bir alternatif sunuyor. Desk360 sayesinde kullanıcılar, tüm iletişim kanallarında gerçekleşen müşteri görüşmelerini Desk360 altında toplayabilecek. 

Desk360'ın çıkış hikayesi ise varolan ihtiyaçtan kaynaklanıyor. Global uygulamalar geliştiren ve bu ürünleri tüm dünyaya pazarlayan Teknasyon'un kullanıcılarına daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak ve süreçlerini daha iyi yönetmek için geliştirdiği bir servisin dışarıya açılması Desk360.

App Store ve Google Play Store’daki uygulamaların kullanıcı incelemelerini destek talebine dönüştürerek takip etme olanağı da sunan Desk360, markaların deneyim sürecini yakından takip etmesini sağlayan bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcıyla marka arasında bir köprü olan servis, çoklu kanal yönetme özelliği ile müşterilerine, kullanıcılarıyla hızlıca iletişim kurabilecekleri bir arayüz sunuyor.

Kod yazmaya gerek kalmadan entegrasyon

360 derece müşteri desteği sağlayan Desk360 ile e-postalar, uygulama yorumları, iletişim formları ve daha pek çok kanalı tek bir platformda toplayarak, takımlar halinde kolayca yönetmeye olanak sağlıyor. Mobil uygulama geliştiricilerine özel hazırlanmış, kod yazmaya gerek kalmadan, “Desk360 Application SDK” ile pratik bir şekilde uygulama içine eklenip kullanılabiliyor.

Firmanın büyüklüğü fark etmeksizin tüm teknoloji şirketleri tarafından kullanılabilecek Desk360’ın, benzer platformlara göre rekabetçi bir fiyatla pazarda yerini alacağı aldığımız bilgiler arasında. Son zamanlardaki yatırımları ile adından söz ettiren Teknasyon, girişimlere özel paketi de mevcut.

Lansman 27 Mart'ta

Desk360, 27 Mart’ta Levent Kolektif House’da yapılacak lansmanı ile, bu ürünü kullanabilecek her sektörden firma ile bir araya gelmeyi amaçlıyor. Cüneyt Özdemir’in moderatörlüğünde gerçekleşecek olan panelde “Deneyim çağında hayatta kalmak” üzerine konuşulacak ve program Serdar Kuzuloğlu’nun söyleşisiyle devam edecek. Etkinliğe dair programı altta bulabilirsiniz, dilerseniz bu linkten katılım gösterbilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.