SendGB, 20 GB’a kadar dosya paylaşımına imkan veren Extra servisini Mayıs ayında kullanıma sunuyor

Kullanıcılarına 13 dilde ücretsiz olarak 5 GB’a kadar dosya paylaşma imkanı sunan servis, Mayıs ayında kullanıma sunulacak olan SendGB Extra servisi ile kullanıcılarına 1 TB depolama alanı vereceğini duyurdu.
SendGB, 20 GB’a kadar dosya paylaşımına imkan veren Extra servisini Mayıs ayında kullanıma sunuyor

Büyük dosya paylaşımı için yerli bir çözüm olarak karşımıza çıkan SendGB girişiminden ilk olarak geçtiğimiz yılın Ekim ayında sizlere bahsetmiştik. Kullanıcılarına 13 dilde ücretsiz olarak 5 GB’a kadar dosya paylaşma imkanı sunan servis, Mayıs ayında kullanıma sunulacak olan SendGB Extra servisi ile kullanıcılarına 1 TB depolama alanı vereceğini duyurdu.

Extra kullanıcıların 20 GB’a kadar dosyaları paylaşabileceklerini de ekleyelim. Ücretsiz kullanıcıların aynı anda 20 kişiye kadar e-posta olarak dosya paylaşımı yaparken Extra kullanıcılarının aynı anda 50 kişiye kadar e-posta olarak dosya paylaşımı yapabileceklerini de ekleyelim.

Extra kullanıcıları aynı anda 50 kişiye e-posta ile dosya gönderebilecek. SendGB’ın günlük 10 binin üzerinde tekil kullanıcıya ulaştığını da ekleyelim. SendGB tarafından paylaşılan bilgilere göre platform ile ayda 2 milyonu aşkın dosya gönderimi gerçekleşiyor.

SendGB Extra servisi yıllık 39,90 euro ücrete sahip olacak. Kullanıcılar 39,90 euro karşılığında 1 TB alana sahip de olacak. Karşılaştırmak gerekirse benzer bir çözüm sunan WeTransfer'in Pro servisinin fiyatı ise yıllık 120 euro. SendGB'ın 1 hafta içinde Extra servisi için 250 ön talep aldığını ve bu taleplerin büyük bir bölümünün Avrupa'da geldiğini de ekleyelim.

Kullanıcılarına 1 TB depolama alanını 39,90 euroya vermenin onlar için mutluluk verici olduğunu paylaşan SendGB kurucu ortağı Okan İlhan, 1 hafta gibi kısa bir sürede kullanıcılarının SendGB'a inanarak ön siparişte bulunmasının ayrıca motive edici olduğunu da paylaştı.

SendGB’ın reklam ve kullanıcıların yaptığı bağışlardan gelir elde ettiğini de hatırlatalım. Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre SendGB, Venezuella’dan bile bağış alıyor. SendGB'ın ücretsiz olarak kullanıcılarına 5 GB’a kadar dosya gönderme ve 250 MB’a kadar dosyaları 90 gün saklama hizmetini vermeye devam edeceğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.