Sağlık teknolojilerine odaklanan Element Science, 145,6 milyon dolar yatırım aldı

San Francisco merkezli Element Science'ın paylaştığı bilgilere göre girişim, 145,6 milyon dolar yatırım aldı. 
Sağlık teknolojilerine odaklanan Element Science, 145,6 milyon dolar yatırım aldı

Medikal donanım ürünleri ve sağlık teknolojileri üzerine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Element Science, oldukça önemli bir yatırım aldığını duyurdu. San Francisco merkezli Element Science'ın paylaştığı bilgilere göre girişim, 145,6 milyon dolar yatırım aldı. 

145,6 milyon dolarlık C serisi yatırım turuna Deerfield Healthcare ve Qiming Venture Partners USA'in liderlik ettiğini de ekleyelim. C serisi yatırım turuna Deerfield Healthcare ve Qiming Venture Partners USA'in haricinde Cormorant Asset Management, InvusOpportunities, Third Rock Ventures ve Google Ventures da katıldı.

Element Science tarafından paylaşılan bilgilere göre söz konusu yatırım şirketin ürünlerini tamamlaması ve pazarlama faaliyetleri için kullanılacak. 2011 yılında Uday Kumar tarafından kurulan Element Science, 2014 ve 2016 yıllarında da önemli yatırımlar aldı.

Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre ise alınan 145,6 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Element Science'ın bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 183,1 milyon dolara kadar da çıktı. Son olarak Element Science'ın değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.