QNBEYOND'ın ikinci dönemine seçilen 11 girişim belli oldu

QNB Finansbank‘ın girişim hızlandırma programı QNBEYOND'ın ikinci dönemine katılacak olan 11 girişim belli oldu
QNBEYOND'ın ikinci dönemine seçilen 11 girişim belli oldu

QNB Finansbank‘ın girişim hızlandırma programı olarak karşımıza çıkan Fincube'ün isim değiştirerek QNBEYOND olduğunu sizlere daha önce aktarmıştık. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında ise QNBEYONDQNB Finansbank'ın Genel Müdürü Temel Güzeloğlu ile de konuşmuştuk.

Bugün paylaşılan bilgilere göre QNB Finansbank‘ın girişim hızlandırma programı QNBEYOND'ın ikinci dönemine katılacak olan 11 girişim belli oldu. Programdaki her bir girişim QNB Finansbank’ın yönetim kurulu üyeleri de dahil olmak üzere C-level bir yönetici ile eşleştiğini de belirtelim. Girişim sponsoruyla düzenli bir araya gelip hem mentorluk hem de network desteği alacak olan girişimler, yöneticiler ile beraber çalışma imkanına sahip olacak.

Girişimlerin globalleşme, satış, hukuk ve yatırım süreçleri başta olmak üzere neredeyse ihtiyaç duyabileceği tüm dikeylerde konusunda uzman bir mentor kadrosuna sahip olan QNBEYOND'ın toplamda 105 mentoru bulunuyor. Hatırlatmak gerekirse 2019’da tamamlanan birinci dönemde 8 girişim QNBEYOND mezunu olurken Kassa, QNB Finansbank’tan yatırım almıştı.

QNBEYOND'ın ikinci dönemine seçilen girişimler arasında Webrazzi okuyucularının yakından tanıyacağı girişimler olduğunu da ekleyelim. Webrazzi Arena 2019'un kazananı olan Lagom.ai girişimi QNBEYOND'ın ikinci dönemine katılmaya hak kazanan girişimlerden biri de oldu. Seçilen girişimlere 4 ay süreyle ofis, hibe desteği, mentorluk, global erişim, ihtiyaç duyulan alanlara yönelik eğitimler ve danışmanlık gibi pek çok avantaj sağlanacağını da ekleyelim.

QNBEYOND'ın ikinci dönemine katılmaya hak kazanan 11 girişim

Akıllı Param: Yapay zekaya sahip Robo Danışman olarak hizmet veren Akıllı Param, kullanıcılarına daha fazla birikim yapmaları konusunda yardımcı oluyor.

ikas: KOBİ'lerin dijital dönüşümünü kolaylaştırmayı hedefleyen ikas, perakendecilere uçtan uca çözümler sağlıyor.

Kamion: Girişim, şirketlerin kara taşımacılık süreçlerini hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde yönetmenlerine olanak tanıyor.

Lagom: Dağınık veri kaynaklarında farklı yapılarda yer alan veri üzerinde siber güvenlik ve bilgi yönetimi sağlayan Lagom, yapay zeka destekli bir platform. Bir ek olarak Lagom'un Webrazzi Arena 2019'un birincisi olduğunu da hatırlatalım.

Midas: Türk ve Amerikan hisse senetlerinin komisyonsuz alım satımına olanak sağlayan Midas, dijital aracı kurumu olarak hizmet veriyor.

Mind Behind: Farklı platformlar ve yapay zeka altyapıları ile entegre şekilde çalışabilen chatbot oluşturma yazılımı.

NavlunGO: İhracat / ithalat firmaları ve yurt dışı pazar yerlerinde ürün satan firmalar için lojistik tekliflerini toplama ve yönetme platformu.

Piple: Perakende saha personellerinin yapay zeka desteği ile vardiye, işe giriş-çıkış ve izin gibi alanlarda yönetilmesini sağlayan iş gücü yönetim aracı.

Varco: Temelde bir neo-bank girişimi olan Varco, Türkiye'den yurt dışına öğrenim görmeye giden ve yurt dışında yaşayan gurbetçileri hedef kitlesine alıyor.

Workiom: KOBİ'ler için bulut tabanlı, kullanımı kolay ve kişiselleştirilebilir bir veri yönetimi platformu sunan Workiom, SaaS iş modeline sahip ve 1000 kullanıcıya hizmet veriyor.

Yapı Radar: Girişim, binlerce inşaat projesi ve bu projelere ait satın alma taleplerinin bulunduğu bir pazar yeri olarak hizmet veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.