Hava yolu şirketlerinin corona virüs salgını politikalarını gösteren girişim: Should you fly?

"Should you fly?" adlı uygulama hava yolu şirketlerinin korona virüs salgını ile ilgili politikalarını anlık olarak kullanıcıya sunuyor ve sürekli güncellendiği için güncel bir bilgi bankası niteliği taşıyor.
Hava yolu şirketlerinin corona virüs salgını politikalarını gösteren girişim: Should you fly?

Tüm dünyada ciddi etkilerini görmeye devam ettiğimiz corona virüs salgını, birçok ülkede hayatı durma noktasına getirdi. Salgın nedeniyle global olarak gerçekleşen birçok etkinlik iptal ediliyor ve hava yolu şirketleri, corona virüsün yaygın olarak görüldüğü bölgeler konusunda politikalarını değiştiriyor. Ancak salgın öyle hızlı ilerliyor ki hastalığın hangi ülkede ne kadar yoğun yaşandığını günbegün takip etmek gerekiyor. Bu noktada ise özellikle seyahat planı yapanların sürekli olarak hava yolu şirketlerinin politikasını takip etmesi şart diyebiliriz.

"Should you fly?" adlı uygulama hava yolu şirketlerinin korona virüs salgını ile ilgili politikalarını anlık olarak kullanıcıya sunuyor ve sürekli güncellendiği için güncel bir bilgi bankası niteliği taşıyor. Platformdaki bilgilerin ne zaman güncellendiği, arama butonunun altında yer alan kısımda görülebiliyor. Her şirketin web sitesine tek tek girip sadece salgın ile alakalı başlıkları bulmak ciddi anlamda zaman kaybettirirken, Should you fly? bunu kullanıcı için tek tuşa indirgiyor. 

Platformu kullanmak için herhangi bir üyelik oluşturmanız gerekmiyor, web sitesine girip yukarıdaki arama butonundan dilediğiniz hava yolu şirketini arayabiliyorsunuz. Ancak bu noktada girişimin çok yeni olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Zira her hava yolu şirketini bulmak şu an için ne yazık ki mümkün değil. Ülkemizde global olarak faaliyet gösteren hava yolu şirketlerine baktığımızda ise sistemde sadece Türk Hava Yolları'nın olduğunu görüyoruz. Platformda mevcut olan şirketlerin iletişim bilgileri de kullanıcıya sunuluyor. 

Should you fly? adlı platformun sadece İngilizce olarak hizmet verdiğini de hatırlatalım. Platforma buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.