Google'ın Dublin ofisindeki 8 bin çalışanı Corona şüphesiyle bugün evden çalışacak

Google'ın Dublin ofisindeki çalışanları Corona virüsüne karşı tedbir amaçlı bugün evden çalışıyor.
Google'ın Dublin ofisindeki 8 bin çalışanı Corona şüphesiyle bugün evden çalışacak

Çin'de başlayan Corona virüs salgını her geçen gün etkisini artırarak devam ediyor. Teknoloji dünyasını da olumsuz etkileyen Corona virüs salgını, Google'ın önlemler almasına da neden oldu. Paylaşılan bilgilere göre Google'ın Dublin ofisindeki çalışanları Corona virüsüne karşı tedbir amaçlı bugün evden çalışıyor.

Irish Independent'tan Adrian Weckler'ın paylaştığı bilgilere göre dün Google'ın Dublin ofisindeki çalışanlarda biri grip benzeri semptomlar gösteren bir hastalık ile birlikte ofise geldi. Bu durumun ardından acil durum ilan eden Google, Dublin ofisinde çalışan 8 bin çalışanının bugün yani Salı günü bir günlüğüne evden çalışmalarına karar verdi. 

Söz konusu Google çalışanının Corona'ya yakalanıp yakalanmadığı konusunda henüz bir bilgi olmadığını da ekleyelim. Paylaşılan bilgilere göre Google Dublin ofisi şu an için sadece 1 gün evden çalışılacak. Hızla etkisini artıran Corona virüs salgını, 60'tan fazla ülkeye ulaştı.

Bugüne kadar 90 binden fazla vaka görüldüğünü ve 3 bini aşkın kişinin Corona nedeniyle hayatını kaybettiği haritayı de ekleyelim. İrlanda sağlık bakanlığının dün açıkladığı bilgilere göre şu an için İrlanda'da sadece bir tane kesinleşmiş Corona vakası bulunuyor. Son olarak Dublin ofisinin Google'ın Avrupa'daki ana ofisi olduğunu da hatırlatalım. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.