Facebook, F8 geliştirici konferansını Corona virüs salgını nedeniyle iptal etti

Facebook tarafından paylaşılan bilgilere göre F8 geliştirici konferansı, tıpkı Mobil Dünya Kongresi gibi Corona virüs salgını nedeniyle iptal edildi.
Facebook, F8 geliştirici konferansını Corona virüs salgını nedeniyle iptal etti

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Mobil Dünya Kongresi'nin (MWC) Corona virüsüne yenik düştüğünü ve resmen iptal edildiğini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Bugün ise başka bir önemli etkinlik olan Facebook'un geliştirici konferansı F8'in iptal edildiği resmen açıklandı.

Facebook tarafından paylaşılan bilgilere göre F8 geliştirici konferansı, tıpkı Mobil Dünya Kongresi gibi Corona virüs salgını nedeniyle iptal edildi. Hatırlatmak gerekirse F8 geliştirici konferansının bu yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde San Jose McEnery Convention Center'da düzenlenmesi planlanıyordu.

Facebook'un en büyük etkinliği olan F8 geliştirici konferansının geçtiğimiz yıllarda 5 binden fazla ziyaretçiyi ağırladığını da hatırlatalım. Oldukça zor bir karar aldıklarını paylaşan Facebook'ta geliştirici platformundan ve programlarından sorumlu direktör olarak görev yapan Konstantinos Papamiltiadis, etkinliğe katılacak olan ziyaretçi ve çalışanların sağlığının daha önemli olması nedeniyle böyle bir karar aldıklarını paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki etkinlik ve üretimi oldukça olumsuz etkileyen Corona virüs salgını, etkisini artırmaya da devam ediyor. Çin'de başlayan ve dünyanın pek çok noktasına sıçrayan salgın, şu an için 2 bin 800'ü aşkın kişinin hayatını kaybetmesine de neden oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.