Samsung'un kapaklı telefonunu bırakan Apple'ın yatırımcısı Warren Buffett, iPhone 11 kullanmaya başladı

Apple'da yüzde 5'den fazla hissesi bulunan Warren Buffett, telefon olarak iPhone kullanmaya başladı.
Samsung'un kapaklı telefonunu bırakan Apple'ın yatırımcısı Warren Buffett, iPhone 11 kullanmaya başladı

Günümüzün en önemli yatırımcılarından olan 89 yaşındaki Warren Buffett, yıllar sonra akıllı telefon kullanmaya başladı. Bugün paylaşılan bilgilere göre Apple'ın da yatırımcıları arasında bulunan Warren Buffett, telefon olarak iPhone kullanmaya başladı.

2019 yılının Mart ayında Apple'ın yatırımcısı konumunda olan Warren Buffett'ın Samsung'un Haven adlı 20 dolar fiyat etiketine sahip olan modelini kullandığı ortaya çıkmıştı. Samsung'un "Flip" telefonunu kullanmayı bırakan Buffett, yatırımcısı olduğu Apple'ın geçtiğimiz yıl satışa çıkardığı iPhone 11 modelini kullanmaya başladı. 

CNBC'ye açıklamalarda bulunan Warren Buffett, iPhone 11 modelini satın almadığını birkaç kişiden iPhone modellerinin hediye geldiğini belirtti. Warren Buffett'a iPhone hediye eden isimler arasında ünlü milyarderi yıllardır iPhone'a geçirmeye çalışan Apple CEO'su Tim Cook'un bulunduğunu da ekleyelim.

2018 yılında Bloomberg TV'ye açıklamalarda bulunan Apple CEO'su Tim Cook, daha önce kişisel olarak Warren Buffett'a teknoloji desteği verebilmek için yanına gittiğini de paylaşmıştı. iPhone 11' geçiş yapan Warren Buffett'ın iPad sahibi olduğu da biliniyor. Paylaşılan bilgilere göre Buffett, iPad'ini en çok araştırma yapmak ve hisse senedi fiyatlarını kontrol etmek için kullanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.