SPONSORLU

İnsan Kaynakları Süreçleri Design Thinking Odağında Nasıl Tasarlanır?

Günlük rutin, operasyonel işler, bitmek bilmeyen toplantılar... Bu yoğunluk içerisinde, insan kaynakları profesyonelleri kendilerini nasıl geliştirecekler? Yeni yetişen kuşağa ve dijital çağa nasıl ayak uyduracaklar?

Sektörden bağımsız olarak her iş koluna uygulanabilen ve merkeze insanı alan yaratıcı bir ürün geliştirme yöntemi Design Thinking ile İnsan Kaynaklarına ait birçok problemi değişik bakış açıları ile tanımlıyor, bu yolda anlamlı ve unutulmayacak deneyimler sunuyoruz. Böylece tasarımcı düşünce aşamalarından geçerek insanı anlıyor ve yaşadığı problemleri çözüyoruz.

Böylece tasarımcı düşünce aşamalarından geçerek insanı anlıyor ve yaşadığı problemleri çözüyoruz.

Bu tasarım odaklı düşünme yolculuğunda IoX I Userspots ekibi ile birlikte sizlere rehberlik ederken hem çalışan bağlılığını hem de çalışan deneyimini artırmak üzere İnsan Kaynakları süreçlerine tasarımsal anlamda yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyoruz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi günü Point Hotel Barbaros'un nezih ve ferah ortamında açık büfe öğle yemeği ve tüm gün  ikramlar ile sürecek, eğlenceli ve hedefe yönelik bu eğitime, trendleri yakalamak isteyen tüm insan kaynakları profesyonellerini bekliyoruz

Eğitimde Tasarım odaklı düşüncenin temelleri ile başlayıp Trendlerin sürece entegre edilmesi konuyu detaylandıracağız. Sonrasında Hedef ve kapsamların belirlenmesi, Araştırmanın dinamikleri ile derinlemesine ele alacağımız eğitimde Çözüm önerileri ve fikir geliştirme ile birlikte Prototip ve MVP senaryolarının oluşturulması ile eğitimi tamamlayacağız.

Eğitim ilginizi çekiyorsa bize [email protected] adresinden veya 0216 418 02 29 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.